Dstrezzed


Dstrezzed

De historie van het merk Dstrezzed gaat ver terug. In de jaren 50 ontwierp Dstrezzed kleding voor hardwerkende arbeiders uit Engelse fabrieken. Tegenwoordig maakt Dstrezzed mooie, kwalitatieve en functionele kleding voor heren. De stijl spreekt vooral mannen aan die zich netjes willen kleden maar ook een nonchalante en stoere twist zoeken. Zowel voor formele als informele gelegenheden zit je met de broeken, truien en shirts van Dstrezzed goed.

Dstrezzed chino

Dankzij de geschiedenis van Dstrezzed is het merk continue bewust van schoonheid en functionaliteit. Dit resulteert in iconische en duurzame kleding met een vintage uitstraling, gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen. Die vintage uitstraling wordt gecreëerd door items die stug en verwassen lijken, maar bijzonder lekker zitten. De kleuren die gebruikt worden zijn fris, maar niet te fel. Bij Kellyjeans.nl en in de Kelly Fashion winkels verkopen we voornamelijk zomer shorts, chino's en enkele andere must-have items van het merk. De Kelly family heeft wederom een selectie gemaakt van de meest mooie en comfortabele items van Dstrezzed.

Dstrezzed kleding

Halverwege de vijftiger jaren kwam er een grote vraag naar auto's en motoren en bloeide de metaalindustrie in Groot Brittannië enorm op. Hiervoor waren ook veel arbeiders nodig, mensen uit lage sociale klassen die akkoord ging met het slecht betaalde en uitputtende werk. Mannen, vrouwen en kinderen moesten dag in dag uit, zeven dagen per week werken in de fabrieken. Dit onder de meest nare omstandigheden en in compleet afgedragen uniformen. De immigrant Aleksander R. Dentski zag het leed van de arbeiders en zag het als zijn missie om hun levens te verbeteren. Hij zette een bedrijf op dat comfortabele kleding produceerde die de arbeiders na hun werk konden dragen. De materialen moesten er uniek uitzien en het hoogste comfort en functionaliteit bieden. Op deze manier konden de arbeiders 'Dstrezz-en' en er ook nog fris uitzien.

Dstrezzed online

Bestel jouw Dstrezzed kleding voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de laatste trend en volg onze op Facebook, Instagram, fashion blog en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1