Dstrezzed


producten zichtbaar

Wat is Dstrezzed?

Dstrezzed is een onderscheidend kledingmerk voor heren. De collecties worden vaak omschreven als stoer, kleurrijk en nonchalant. Het merk staat bekend om zijn collecties die speciaal ontworpen zijn voor de moderne man. De moderne man is iemand die de kwaliteit van kleding enorm waardeert. Dat de kleding comfortabel moet zitten, is dan ook een must. Hiernaast is het voor de moderne man ook erg belangrijk dat de esthetiek van de kleding volledig aansluit bij zijn dagelijks leven.

De ontwerper van Dstrezzed

Dstrezzed is opgericht in Amsterdam door Aleksander R. Dentski. Toen er in de jaren ’50 zoveel slechte werkomstandigheden waren, omdat de vraag naar auto’s en motoren zo toenam wilde Aleksander R. Dentski wat gaan betekenen voor deze werknemers. Dit deed hij door zijn eigen modelabel op te richten: Dstrezzed. Met zijn modelabel wilde hij ervoor zorgen dat de medewerkers zich weer fris zouden voelen, er ook zo uitzagen en nog belangrijker dat de kleding comfortabel zat. Vandaar de naam Dstrezzed: “de-stress”. Dit is dan ook tot op de dag van vandaag nog steeds de visie van het merk.

De collectie van Dstrezzed

Zoals al eerdergenoemd kan je de collecties van Dstrezzed omschrijven als stoer, kleurrijk en nonchalant. De collecties van Dstrezzed worden dan ook gedragen door mannen die zichzelf willen onderscheiden van de rest. De kleding uit de collecties stralen comfort uit en zijn enorm functioneel. Hiernaast zorgt het merk ervoor dat de kleding is gemaakt uit de best mogelijke kwaliteit.

Dstrezzed trui

Dstrezzed heeft truien ontworpen voor elk seizoen. Zo kan je in de wintermaanden een grof gebreide trui dragen en in de zomermaanden een trui die is gemaakt van een luchtige kwaliteit. Hiernaast kan je de verschillende soorten truien goed combineren met andere kledingstukken uit de collecties. Denk bijvoorbeeld aan een mooie chino.

Dstrezzed chino

De chino broeken van Dstrezzed zijn gemaakt volgens de laatste trends en zijn anders dan standaard broeken. De chino’s van Dstrezzed zijn te krijgen in verschillende kleuren en stoffen. Alle chino’s van Dstrezzed hebben een hoog comfort gehalte en zijn van een fijne stretch stof gemaakt. Hierdoor is de pasvorm van de chino’s altijd goed.

Shop Dstrezzed bij Kellyjeans

Dstrezzed is dus een kledingmerk voor heren wat is gemaakt voor echte mannen. Deze mannen willen zich comfortabel voelen in hun kleding, maar ook hun zelfverzekerdheid uitstralen door de stoere en nonchalante kleding die ze aan hebben. Ben jij zo’n man en dus op zoek naar de kleding van het merk Dstrezzed? Kom dan langs bij onze winkel in Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard of shop de kleding bij ons online. Profiteer van de gratis verzending boven €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Dstrezzed collectie snel hierboven!

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1