Pme Legend


producten zichtbaar

PME Legend

PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall maakt stoere, draagbare en comfortabele kleding van hoge kwaliteit. PME Legend is een zeer geliefd merk onder onze mannelijke klanten. De PME herenkleding is geïnspireerd door de luchtvaart, voor piloten is comfortabele kleding van goede kwaliteit erg belangrijk. “Een PME Legend man is een pionier, is sterk en gaat geen uitdaging uit de weg”. PME Legend is dus een merk voor echte mannen.

PME Legend jeans

De jeans van PME Legend is zonder twijfel één van de meeste populaire jeans voor volwassen heren. De jeans van PME Legend wordt gekenmerkt door een goede pasvorm en hoog comfort.

PME Legend online

PME Legend kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1