Pme Legend


PME Legend

PME Legend, voorheen bekend als Pall Mall maakt stoere, draagbare en comfortabele en kwalitatieve kledingcollecties. Een geliefd merk onder ons de mannen bij Kellyjeans.nl! De PME herenkleding is geïnspireerd op de luchtvaart. Voor deze piloten is comfortabele kleding en goede kwaliteit erg belangrijk. De piloot heeft tijdens zijn vliegroutes en avonturen vaak te maken met zware en extreme omstandig-heden. De PME Legend herenkleding is geïnspireerd op deze mannen en deze omstandigheden. “Een PME Legend man is een pionier, sterk en gaat geen uitdaging uit de weg”. PME Legend, een merk voor echte mannen.

PME Legend jeans

De Aviator is zonder twijfel één van de meeste populaire broeken van afgelopen jaren voor heren. Gesteund door een waanzinnige TV/commercial die herhaaldelijk prime time te zien was op alle belangrijke zenders in Nederland. Het gevolg was een vraag die veel groter was dan de stoutste verwachtingen van het Nederlandse Just Brands. PME Legend brengt de PME Legend Aviator met zijn goede pasvorm keer op keer in een andere washing uit. Mocht de jeans je bevallen dan kun je hem dus altijd in een andere kleur of washing bestellen.

PME Legend online

PME Legend kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1