Betalen

Er zijn diverse manieren van betalen bij kellyjeans.nl mogelijk.

iDEAL | Creditcard | Bancontact - Mister Cash | Giropay | Sofort überweisung | onze GiftCard - Fashion Giftcard | KBC bank | Belfius | Riverty | Fashioncheque

Betalen met iDEAL

Je kan betalen via iDEAL via je eigen vertrouwde internetbank. Zodra je een bestelling maakt word je ingelogd bij je eigen bank, zoals de ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos en Van Lanschot Bankiers. Je hebt wel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren.

- Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via iDEAL verbonden.

Betalen met Creditcard

Je kan betalen met Visa, MasterCard en American Express. Je kan je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dat herken je door middel van de gesloten sleutel bovenaan je scherm, links van de URL-balk. De bestelling wordt verstuurd zodra wij van je creditcardmaatschappij een goedkeuring hebben ontvangen.

- Er zijn van ons uit geen kosten aan het betalen via je creditcardmaatschappij verbonden.

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
Dat gebeurt in 3 duidelijke stappen:

1. Controle
Wanneer een klant zijn pincode invoert, wordt er een verificatie van de bankkaart geactiveerd. Die start het dataverkeer tussen issuer en acquirer en controleert of er voldoende geld op de rekening van de klant staat om de aankoop te doen. Bij een positief antwoord wordt er een autorisatie gegeven, bij een negatief antwoord stopt de transactie hier.

2. Berekening
Na de uitwisseling van autorisatie wordt er meteen overgegaan tot de uitwisseling van financiële confirmatie, één van de unieke kenmerken van Bancontact/Mister Cash. Issuers geven op deze manier snel door aan de klant welk bedrag er precies van zijn rekening zal gaan.

3. Settlement
Hier vindt de effectieve betaling plaats. Issuers worden gedebiteerd, acquirers gecrediteerd, en het juiste bedrag komt vervolgens bij de juiste persoon terecht.

Betalen met Giropay

Eenvoudig: Geen extra inloggen of registreren. Handig en tijdbesparend, omdat het overdrachtsformulier al ingevuld is.
Snel: Snelle levering van de gekochte goederen. Directe levering van digitale goederen.
Veilig: Veilig en vertrouwd betalen met internetbankieren van je bank of spaarbank. Gevoelige gegevens, persoonlijke accountinformatie en verkoop blijft het geheim van de kopers en de bank.
Gratis: Gratis gebruik met persoonlijke toegang tot online bankieren ( PIN / TAN )

Betalen met Sofort Überweisung

Eenvoudig zonder extra account (portemonnee) en zonder registratie.
Snel rechtstreekse en bindende betaling: Snel vooraf via overschrijving.
Zekerheid, hoge veiligheid door middel van een multi-level authenticatie methode en slechts in één keer beschikbaarheid van uw TAN.

Betalen met onze Giftcard of de Fashion Giftcard

Op onze webshop kan je er ook voor kiezen om de Kelly Giftcard of Fashion giftcard te verzilveren. Deze kan je aanvinken bij de derde stap in het bestelproces, namelijk het kiezen van een betaalmethode. Vervolgens word je doorgestuurd naar een volgende pagina waar je het kaartnummer kan invullen en de security code. Deze laatste code vind je onder de grijze kraslaag op de kaart. Mocht er nog een restbedrag overblijven dan kan je deze betalen met IDeal.

Wilt u toch hier iets meer over weten neem dan contact met ons op.
De Kelly Giftcard is uiteraard ook in al onze Kelly vestigingen te besteden. Bekijk onze vestigingen.

Betalen met de Fashioncheque

Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor fashioncheque als betaalmethode. Je vult het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel de 6-cijferige security code. De SC code vind je onder de zilveren kraslaag op de fashioncheque. Mocht je na betaling nog een restbedrag moeten betalen dan kan dit via iDeal worden voldaan.

Betalen met Riverty

Als je achteraf betaalt met Riverty kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Riverty betaal je alleen voor wat je wil houden.

Zo werkt Riverty: Je ontvangt je bestelling van Kellyjeans.nl. Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de Riverty app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

Betalen met KBC bank

Deze betaaloptie is vooral in België veel gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om via de app te betalen of met de KBC kaartlezer.

Betalen met Belfius

Deze betaaloptie is vooral in België veelgebruikt. Je kunt ervoor kiezen om via de app te betalen met een QR code.

Chat met ons