Peuterey


producten zichtbaar

Wat is Peuterey?

Peuterey is een Italiaans kledingmerk voor mannen, vrouwen en kinderen dat in 2002 begonnen is met een jassencollectie. Tegenwoordig heeft Peuterey een volledige kledingcollectie naast hun uitgebreide jassencollectie. Peuterey is een top van de Mont Blanc met een majestueuze schoonheid, waar aarde en lucht samenkomen en grote hoogtes één worden. De drie rode stippen in het merklogo is hier een grafische weergave van.

Peuterey jassen

De jassen van Peuterey zijn een perfecte combinatie van comfort, bruikbaarheid en een eigentijds design. De jassen zijn tijdloos en behoren daardoor tot basisitems die je jaar na jaar blijft dragen. Een Peuterey jas is multifunctioneel en veelzijdig. De jas beweegt met je mee en is geschikt voor allerlei activiteiten. Wij hebben een grote collectie heren jassen van Peuterey.

Peuterey jas heren

Een heren jas van Peuterey is elegant, stijlvol en, niet geheel onbelangrijk, heel comfortabel. Onder de heren jassen van Peuterey vind je de lichtgewicht jassen voor temperaturen boven de 5 graden, cooler days jassen voor temperaturen boven de -5, winterproof jassen voor boven de -15 graden en de Tech Warmth jassen voor bescherming tot -20 graden. Alle heren jassen zijn voorzien van eenvoud in hun ontwerp en functionele details met een uitstekende kwaliteit.

Hoe valt Peuterey?

Peuterey valt op maat. Houd er wel rekening mee dat er een dikke trui onder zou moeten passen. Daardoor kan je bij het kiezen van de juiste maat voor een winterjas, beter kiezen voor een maatje groter. Wil je zeker weten dat je de juiste maat hebt gekocht? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels!

Duurzaamheid bij Peuterey

Peuterey gaat in tegen de mode van tegenwoordig. De mode die draait om status en schijn. Mode gaat volgens Peuterey veel te snel, waardoor er enorm veel kleding vroegtijdig wordt vernietigd. Bij Peuterey gaat het niet om de mooiste modeontwerpen, maar dat deze aansluit bij de wensen van de persoon die het draagt:

‘’Peuterey voelt affiniteit met individuen die teruggeven aan de samenleving en banden, families, eenheden vormen. Mensen die gekleed moeten gaan, niet gekostumeerd. We streven naar ontwerpen die soulvol en tijdloos zijn. Waarheid, eerlijkheid, doelgerichtheid: dat is de nieuwe luxe. Terwijl mode verdwijnt in de gevaarlijke landen van het vertellen van verhalen, zijn we voorstanders van #realitytelling. Het verhaal is aan onze klanten, elke dag opnieuw.’’

Shop Peuterey bij Kellyjeans

Peuterey is dus een stijlvol en tijdloos merk dat bekend staat om hun goede kwaliteit jassen. De jassen zijn functioneel en comfortabel. Op zoek naar een mooie jas van Peuterey? Kom langs bij ons verkooppunt, in Hoorn of Purmerend, of shop de jassencollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk de Peuterey collectie hierboven!

Peuterey sale

Op kellyjeans.nl hebben wij altijd een collectie Peuterey jassen voor heren in de sale. De Peuterey jassen in de uitverkoop heeft dezelfde kwaliteit als de producten die niet in de sale zijn, maar zijn afkomstig uit vorige collecties van Peuterey. Om ruimte te maken voor nieuwe collecties, mogen wij deze producten van Peuterey afprijzen. Neem gerust een kijkje op deze pagina. Grote kans dat er iets tussen zit wat bij jouw wensen aansluit.

Chat met ons