Peuterey


producten zichtbaar

Peuterey

Peuterey is een merk dat begonnen is met het produceren van jassen in 2002, maar inmiddels een volledige collectie verkoopt. Functionaliteit en passie staan centraal in elke Peuterey jas. Zij onderscheiden zich door de grote hoeveelheid aan verschillende kleuren in de collectie, de lichtgewicht materialen en functionele details. De stijl is divers, elegant en exclusief, maar comfort staat altijd op de eerste plaats.

Peuterey Online

Peuterey jassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1