Peuterey


Peuterey

Peuterey is een merk dat begonnen is met het produceren van jassen in 2002, maar inmiddels een volledige collectie verkoopt. Fucntionaliteit en passie staan centraal in ieder Peuterey ontwerp. Zij onderscheiden zich met een gevarieerd kleurenpallet, lichtgewichte materialen en functionele details. De stijl is divers, elegant en exclusief, maar altijd met comfort in het vizier.

Peuterey Online

Aaiko kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1