Elias Rumelis


Elias Rumelis

ER denim staat voor exclusieve, unieke denim ontwerpen met uitzonderlijke wasbeurten en een opmerkelijke toewijding voor elk klein detail. Elias Rumelis, de oprichter van het ER-Denim-modelabel, heeft al meer dan twee decennia gewerkt als producent en ontwerper voor verschillende exclusieve internationale modelabels. Toch heeft hij zijn droom in 2014 waargemaakt en is hij zijn eigen label begonnen. Het logo geeft een duidelijk beeld van de stijl van de ontwerper.

Elias Rumelis online

Elias Rumelis kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1