Elias Rumelis


producten zichtbaar

Over Elias Rumelis

Individueel, stijlvol en zelfbewust. Dat zijn de drie woorden die worden genoemd, als men het merk moet omschrijven. Elias Rumelis staat voor exclusieve en unieke denim ontwerpen met een uitzonderlijk oog voor detail. De stoffen die worden gebruikt voor zijn collectie worden geselecteerd op kwaliteit, comfort en stretch. De collecties moeten hoge kwaliteit uitstralen, comfortabel aanvoelen en moeiteloos de individuele lichaamscontouren omlijsten.

Elias Rumelis

Het modelabel Elias Rumelis is opgericht in 2015, door Elias Rumelis. Hij realiseerde zich al op jonge leeftijd dat hij een professionele carrière in de modewereld zou willen beginnen. Dat is hem gelukt, voordat hij begon met zijn eigen modelabel werkte hij al 20 jaar als product en ontwerper voor exclusieve en internationale modelabels. Maar daar nam hij nog geen genoegen mee. Hij bleef dromen van een eigen modelabel dat hem de vrijheid zou geven om onbeperkt zijn creativiteit te uiten. Tegenwoordig staat hij bekend als ‘jeans en broeken liefhebber’ met zijn eigen modelabel.

De collectie van Elias Rumelis

Elias Rumelis heeft een onmiskenbare handtekening, waardoor je al zijn collecties meteen herkent zonder dat je het logo zichtbaar is. Zijn aandacht voor detail en moed om te experimenteren worden vertaald in zijn collecties en zijn een genot voor het oog.

Elias Rumelis blazer

De blazers van Elias Rumelis vindt je in verschillende modellen. Je hebt de normale blazers met lange pasvorm, de sportieve blazers en blazers met een korte pasvorm. Er zit dus voor iedereen een goede pasvorm bij en kunnen daarom bij meerdere gelegenheden gedragen worden.

Elias Rumelis broeken dames

De damesbroeken van Elias Rumelis hebben een comfortabele pasvorm, met een chique uitstraling. De broeken bestaan voor een groot gedeelte uit stretch en hebben een lichtelijk boyfriend model met een skinny onderkant. Door deze kenmerken kan je de broek zowel alledaags als voor een leuke gelegenheid dragen.

Elias Rumelis broeken heren

Net als de damesbroeken hebben de heren broeken van Elias Rumelis ook een comfortabele pasvorm en zijn erg trendy. Er wordt veel aandacht besteed aan details als knopen en zakken. Doordat veel van zijn broeken gemaakt zijn van polyester bevatten ze veel stretch. Deze broeken kunnen gecombineerd worden met een colbert voor een chique gelegenheid, maar zeker ook met een stoer spijkerjack voor een casual gelegenheid.

Pasvorm

Elias Rumelis gaat erg selectief te werk als het gaat om het kiezen van zijn stoffen voor de collectie. Hij is altijd op zoek naar stoffen met de hoogste kwaliteit en deze moeten maximaal comfort bieden. Dit kan je dan ook verwachten. Door de grote hoeveelheid stretch die in de kleding is verwerkt, is de pasvorm zeer comfortabel en worden alle lichaamscontouren mooi omlijst.

Kwaliteit

Elias Rumelis streeft naar een hoge kwaliteit stoffen zoals al eerder is vermeld. Daar kan je dan ook altijd vanuit gaan. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via info@kellyjeans.nl of bel naar 0229-259 450 en wij helpen je graag verder.

Onze verkooppunten

Ben jij op zoek naar kleding met hoge kwaliteit en oog voor detail? Neem dan een kijkje op kellyjeans.nl of kom langs in een van onze winkels in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard. Voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Chat met ons