Kelly Fashion Winkels

Onze winkels

Wij zijn de ‘Kelly Family’, zoals wij onszelf vaak noemen. Een hechte ‘familie’ van collega’s. In 1990 startte Kelly met één winkel in Hoorn. Als snel groeide Kelly uit tot een bekend begrip in Noord-Holland.

In de Kelly Fashion winkels bieden wij een breed assortiment aan kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste trends. Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en willen graag onze klanten een gewaardeerd en goed gevoel geven. Ook onze klanten behoren tot de ‘Kelly Family’.

Met meerdere kledingwinkels en is Kellyjeans Fashion toonaangevend. Kellyjeans Fashion biedt een uniek Fashion concept voor dames en heren met verschillende stijlen. Elke Kellyjeans Fashion winkel heeft een ander kledingaanbod, gericht op haar specifieke doelgroep. Met meer dan 100 bekende kledingmerken hebben wij voor iedereen de perfecte look. Bij de Kellyjeans Fashion Stores shop je voornamelijk kleding uit het hoge segment kledingmerken. Denk hierbij aan Diesel, G-Star RAW, Dsquared, Parajumpers, Studio Anneloes, NIKKIE, PME Legend, Drykorn, Goosecraft, Buddha to Buddha, Alix the Label, Calvin Klein, Circle of Trust, Nubikk en ga zo maar door.

De Kellyjeans Fashion Stores zijn aangesloten bij:
Winkels Nederland
Allewinkels.net

Overzicht van onze winkels

Kelly Fashion Store - Heerhugowaard

Kelly Fashion Store - Heerhugowaard
W.C. Middenwaard 105 , Heerhugowaard 1703 SC

Kelly Fashion Store - Hoorn

Kelly Fashion Store - Hoorn
Grote Noord 17 , Hoorn 1621 KD

Kelly Fashion Store - Purmerend

Kelly Fashion Store - Purmerend
Willem Eggertstraat 41 - 43 , Purmerend 1441 CH
Chat met ons