Kelly Fashion Winkels

Onze winkels

Wij zijn de ‘Kelly Family’, zoals wij onszelf vaak noemen. Een hechte ‘familie’ van collega’s. In 1990 startte Kelly met één winkel in Hoorn. Als snel groeide Kelly uit tot een bekend begrip in Noord-Holland.

In de Kelly Fashion winkels bieden wij een breed assortiment aan kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste trends. Zowel in de winkels als online vinden wij klanttevredenheid zeer belangrijk en willen wij graag onze klanten een gewaardeerd en goed gevoel geven. Ook onze klanten behoren tot de ‘Kelly Family’.

Met meerdere kledingwinkels en een succesvolle online webshop is Kelly Fashion toonaangevend. Kelly Fashion biedt een uniek Fashion concept voor dames en heren met verschillende stijlen. Elke Kelly Fashion winkel heeft een ander kledingaanbod, gericht op haar specifieke doelgroep. Kellyjeans.nl is een overkoepelende webshop, waar alle merken samenvallen onder één platform. Met meer dan 100 bekende kledingmerken hebben wij voor iedereen de perfecte look. Bij Kelly Fashion shop je voornamelijk kleding uit het hoge segment kledingmerken. Denk hierbij aan Diesel, G-Star RAW, Dsquared, Parajumpers, Studio Anneloes, NIKKIE, PME Legend, Drykorn, Goosecraft, Buddha to Buddha, Alix the Label, Guess, Calvin Klein, Circle of Trust, Nubikk en ga zo maar door.

Kellyjeans.nl en haar winkels zijn aangesloten bij:
Winkels Nederland
Allewinkels.net
Web Directory - Webshops

Overzicht van onze winkels

Kelly Fashion Store - Heerhugowaard

Kelly Fashion Store - Heerhugowaard
W.C. Middenwaard 105 , Heerhugowaard 1703 SC

Kelly Fashion Store - Hoorn

Kelly Fashion Store - Hoorn
Grote Noord 17 , Hoorn 1621 KD

Kelly - Lelystad

Kelly - Lelystad
Kroonpassage 15-19 , Lelystad 8232 VP

Kelly Fashion Store - Purmerend

Kelly Fashion Store - Purmerend
Willem Eggertstraat 41 - 43 , Purmerend 1441 CH
Chat met ons