Parajumpers


producten zichtbaar

Parajumpers

Parajumpers komt voort uit een samenwerking tussen Ape en ontwerper Massimo Rossetti, die veel ervaring heeft als ontwerper van bovenkleding. Het resultaat is een uiterst innovatieve bovenkledingcollectie met hoog technologische details die voornamelijk gericht zijn op functionaliteit. Parajumpers komt uit Alaska en is geïnspireerd door de reddingswerkers. De jassen kunnen extreme omstandigheden aan. Warmte, comfort en kwaliteit zijn hierbij de basis begrippen. De jassen van Parajumpers zijn gemaakt van slijtvast nylon en hebben een afneembare capuchon met gewatteerde voering. De kraag wordt vastgemaakt met een haak, die bij iedere jas terugkomt. Deze haak wordt oorspronkelijk gebruikt bij het parachutespringen.

Het bont wat Parajumpers voor bepaalde delen gebruikt, komt uit gecontroleerde bont fokkerijen, waar de dieren niet onmenselijk worden behandeld. De Parajumpers jassen bevatten dons, zodat je lekker warm blijft in de winter. Het dons wat Parajumpers gebruikt is op natuurlijke wijze verkregen (en niet door het levend plukken van dieren).

Parajumpers jas

Op kellyjeans.nl vind je een uitgebreide collectie zomerjassen en winterjassen voor dames en heren. Zo is er voor iedereen een geschikte jas te vinden. Door de goede kwaliteit hebben de jassen een enorm lange levensduur en zullen ze een goede bescherming bieden tegen kou, wind en regen.

Parajumpers online

Parajumpers kleding koop je eenvoudig en snel online op www.kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1