Blog

Terug naar overzicht
Koop nu jouw winterjas in de sale!

Koop nu jouw winterjas in de sale!

Winterjassen sale

Op zoek naar een winterjas? Dan is dit hét moment! Bij ons vind je op dit moment namelijk een zeer grote collectie aan winterjassen in de sale. Shop dus snel jouw winterjas met korting tot 50%!

Winterjassen trends 2019/2020

Een winterjas is altijd weer een uitdaging voor de echte Fashion liefhebbers. Je wilt er lekker warm bij lopen, maar er toch modieus uit zien. Deze winter zagen we verschillende trends op het gebied van winterjassen.

De parka winterjas

De parka is al jaren populair omdat deze jas super warm is en ervoor zorgt dat je niet koud of nat wordt tijdens de koude en natte herfst/winterdagen. Dit jaar zagen we een nieuw trend onder de parka’s namelijk de oversized en lange modellen. Naast deze oversized modellen hebben wij ook een ruime collectie winterjassen met een aangesloten pasvorm. Deze modellen zijn tijdloos en hierdoor ook ontzettend populair. Onze twee populairste merken op het gebied van winterjassen: Airforce en Parajumpers, hebben beide een aantal jaarlijks terugkomende modellen winterjassen.

Airforce winterjas sale

Airforce is al een aantal jaar één van de populairste merken op het gebied van winterjassen en dit is natuurlijk niet voor niets. Airforce biedt namelijk een prachtige kwaliteit aan voor een mooie prijs. En nu zijn deze winterjassen helemaal voordelig! We hebben namelijk een zeer groot assortiment aan Airforce jassen in de sale! Dus koop nu snel jouw Airforce jas met korting tot wel 50%!

Parajumpers winterjas sale

Naast Airforce is ook Parajumpers een zeer populair merk onder de jassen. Parajumpers jassen hebben een mooie pasvorm en een prachtige kwaliteit. Koop snel jouw Parajumpers jas met korting.

De mantel winterjas

De mantel winterjas is de afgelopen jaren zeer populair in het modebeeld. Deze jas is vaak iets minder praktisch op de regenachtige winterdagen doordat deze vaak van wol is gemaakt. Dit zorgt er niet voor dat de jas minder populair is. De mantel is modieus en is te combineren met vrijwel iedere outfit.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over een jas? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie, telefonisch of via de mail. Wij staan op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij informatie geven over de voorraad in onze filialen.

Dames winterjassen sale

Heren winterjassen sale

Chat met ons