Blog

Terug naar overzicht
Kingsday outfit inspiratie

Kingsday outfit inspiratie

Outfit inspiratie voor Koningsdag

Op Kingsday lopen de meeste Nederlanders er niet bepaald knap bij. “Als het maar oranje is” is het motto van de meeste Nederlandres. Zonde! Want mooi oranje is niet lelijk! Dus laat dat oranje overal dit jaar voor de verandering eens in de kast hangen en ga voor een leuke oranje Kingsday outfit!

Kingsday outfit heren

Koop bijvoorbeeld een mooie oranje trui (die hebben we wel nodig met dit weer) of een oranje T-shirt of oranje polo die je de rest van het jaar ook nog aan kunt trekken. Een stoere jeans eronder zorgt ervoor dat je outfit toch nog een beetje ‘normaal’ oogt. Voeg er een oranje cap van Deus aan toe en je outfit is helemaal Kingsday proof!

Kingsday outfit dames

Voor de dames is een mooi oranje T-shirt of topje altijd goed! Neem bijvoorbeeld dit oranje singletje van Maison Scotch. Een super leuk en zomers item, welke je deze zomer zeker nog veel vaker uit je kast gaat trekken! Ook dit oranje topje van Liu Jo is een mooi exemplaar voor Kingsday. Is oranje niet helemaal jouw kleur? Ga dan voor een van deze gouden kledingstukken! Goud is een echte koninklijke kleur en is dus een perfect alternatief wanneer je oranje niet zo mooi vindt.

Chat met ons