Blog

Terug naar overzicht
Must-haves herfst 2023!

Must-haves herfst 2023!

Must-haves voor de herfst 2023!

Sommige staan er allang op te wachten. De herfst staat weer voor de deur! En dat betekend dat je je kleurrijke zomerkleding weer in mag ruilen voor de warme truien en lange broeken. Verschillende merken zijn al druk bezig met het uitbrengen van de nieuwe collecties. En die shop je uiteraard bij Kellyjeans! Bnieuwd naar welke must-haves in jouw herfstgarderobe dit jaar niet mogen ontbreken? Benieuwd? Lees je in dit blog!

T-shirts en truien: een echte must!

Laten we beginnen met tops, T-shirts en truien die momenteel echt niet kunnen ontbreken in jouw garderobe. Een top of T-shirt is gemakkelijk met een jasje, vest of onder een trui te combineren en komt dus altijd goed van pas. Truien waar wij helemaal fan van zijn, zijn afkomstig uit de collectie van Josh V. Het merk produceert kleding gebasseerd op de trends van nu en heeft een klassieke uitstraling.

Uiteraard zijn zowel de truien, tops en T-shirts in ontelbare prints en kleuren verkrijgbaar, dus de keuze is enorm! Maar voor welke kleur kan je het beste gaan deze herfst? Wij raden aan om het lekker rustig te houden met de kleuren en prints. Ga voor een simpele wit, of zwarte basic. Of voor een echte herfstkleur zoals bruin, oranje of beige.

Must-have broeken en jeans najaar 2023

Naast de tops en T-shirt hebben we natuurlijk ook een geschikte broek of jeans nodig die goed aansluiten op de must-haves van de fashion trends van 2023. Broeken en jeans die niet te missen zijn in jouw herfstgarderobe zijn; bootcut jeans, skinny jeans, straight fit jeans en een klassieke pantalon! Daarnaast is een broek van Studio Anneloes of Jane Lushka, ook zeker niet te ontbreken. Met deze modellen kan je elke look die je maar wilt creëren en ga je veel terug zien in de modewereld.

Must-have sneakers herfst 2023!

Sneakers kunnen natuurlijk niet ontbreken bij jouw herfstoutfit. Schoenen die je veel gaat zien in het najaar van 2023 zijn wat grovere modellen. De modellen geven een echt old skool look en zijn in veel verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. We spotten ze dan ook in overvloed!

Kleuren die je echt niet kunnen ontbreken als must-have zijn vooral de wat rustigere modellen met wit of grijs als hoofdkleur. Deze modellen zijn mega makkelijk te combineren met je favoriete outfits en zijn ook nog eens tijdloos.

HOT: Jassen en coats

Om je outfit compleet te maken hebben we natuurlijk de perfecte jas nodig. Jassen die razend populair zijn deze herfst zijn de lange mantels, korte bombers en oversized jassen. Kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met de must-haves van deze herfst zijn; zwart, grijs, beige, donkergroen of off white.

Deze herfstaccessoires kunnen niet ontbreken..

Het laatste onderwerp wat must-haves betreft, is toch echt de categorie accessoires! Met een accessoire kan je een outfit helemaal af maken. Het is namelijk vaak iets kleins, maar kan boekdelen spreken. Echte eyecatcher accessoires die niet te missen zijn in dit artikel, zijn toch echt de tassen, mutsen, sjaals, en sieraden.

Shop jouw must-haves voor de herfst van 2023 bij Kellyjeans!

De must-haves zijn gemakkelijk te bestellen op onze webshop of winkels. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Chat met ons