Blog

Terug naar overzicht
Ready voor de Lente!

Ready voor de Lente!

Maak je garderobe Lenteproof!

De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te updaten met de nieuwste kledingtrends voor het seizoen! In dit blog praat ik je graag bij over de laatste trends voor zowel dames als heren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Pasteltrend voorjaar 2024

Voor dames zijn er dit voorjaar verschillende trends die je zeker niet wilt missen. Een van de meest opvallende trends voor vrouwen is het gebruik van pastelkleuren. Denk hierbij vooral aan; zachtroze, lichtblauw en mintgroen. Deze kleuren stralen een frisse en luchtige uitstraling uit en passen perfect bij het lenteseizoen.

Bloemetjesprint

Een andere trend die we veel zien voor dames is het gebruik van bloemenprints. Van subtiele bloemmotieven tot grote en kleurrijke bloemen, bloemenprints zijn een echte must-have voor de lente. Combineer een bloemenprint top van Circle of trust met een effen broek of rok van Drykorn voor een trendy en vrouwelijke look.

Graag de bloemetjestrend shoppen? Bij Kellyjeans bieden wij ruim assortiment kleurrijke voorjaarskleding aan! Klik hier, om naar de juiste pagina te gaan.

Linnen en Katoen

Voor heren zijn er ook diverse kledingtrends die populair zijn voor de lente. Een van de trends voor mannen dit seizoen is het dragen van lichte en luchtige materialen, zoals linnen en katoen. Kies voor een linnen overhemd of een katoenen polo van Pure Path voor een casual en comfortabele outfit. De tops zijn gemakkelijk te combineren met een leuke short, of spijkerbroek!

Neutrals

Een andere trend voor heren is het gebruik van neutrale kleuren, zoals beige, wit en lichtblauw. Deze kleuren zijn tijdloos en modieus te combineren met andere kledingstukken. Ga voor een neutrale broek met een wit T-shirt voor een stijlvolle en ingetogen look. Maak je outfit af met een bijpassende zonnebril, jeans en speelse sneakers voor de perfecte lentelook 2024!

Maak je outfit af met accessoires!

Of je nu op zoek bent naar nieuwe kledingstukken voor dames of heren, de lente biedt volop mogelijkheden om je stijl te vernieuwen en te experimenteren met verschillende trends. Vergeet niet om je outfit af te maken met bijpassende accessoires, zoals een zonnebril, hoed of sjaal, om je look helemaal compleet te maken. Geniet van het nieuwe seizoen en straal in de nieuwste lente kledingtrends!

Lentekleding voor dames en heren shop je online bij Kellyjeans.nl!

Laat je outfits in de lente van 2024 stralen met deze trendy kledingstukken en accessoires. Mix en match, wees creatief en geniet van heerlijke voorjaarszonnetje in stijl!

Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Chat met ons