Blog

Terug naar overzicht
Zo stel jij de perfecte festivaloutfit samen!

Zo stel jij de perfecte festivaloutfit samen!

Zo stel jij de perfecte festivaloutfit samen!

Het warme weer laat steeds meer van haar zien en dat kan maar een ding betekenen, de festivals staan weer voor de deur! Uiteraard moet je hier wel op-en-top voor uitzien. Hoe je je festivaloutfit het beste bij elkaar zoekt, bespreek ik met je in dit blog. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Festival outfits

De festival staan weer voor de deur, en dat betekend shoppen! Op een festival ga je los op je favoriete nummer en artiesten, dans je met vrienden en straal je natuurlijk in jouw prachtige festivaloutfit. Een uniek jumpsuit, kleurrijke top, hippe jeans of uitdagende schoenen, niks is te gek!

Al onze festivalkleding vind je terug op onze Festival Season pagina. Klik hier, om naar de pagina te gaan. Nu dat gezegd te hebben, gaan we snel de trends van nu bekijken!

Bloemig en uitgesproken prints!

We starten de festivaloutfit inspiratie met bloemig en uitgesproken prints. Deze modetrend kan in dit seizoen namelijk niet ontbreken. Het retro bloemendesign is weer terug van weggeweest en is weer helemaal hip! Je ziet de print zowel terugkomen in blouses, jurken, tops en zelfs broeken. Een print is namelijk een simpele manier op jouw outfit helemaal op te vrolijken.

Printjes kun je helemaal combineren op een manier waar jij je tof bij voelt! Of je nou van top tot teen in print te zien bent, of je een unieke blouse met print op je favoriete jeans combineert. Be you!

Eyecatcher!

Je hebt het waarschijnlijk al een paar keer voorbij zien komen en weet misschien al waar de volgende trend over gaat. Uiteraard over diverse broekentrends! Je kan het zo gek niet bedenken in 2023. We gaan weer helemaal terug in de tijd met deze modellen. Denk bijvoorbeeld aan de oversized broek (uiteraard voor de hand liggend), cargobroek, tuinbroek, lerenbroek of zelfs zilverenbroek!

De broeken zijn allemaal heel divers te combineren en een echte eyecatcher. Twijfel je toch over de keuze van de top? Dan help ik je bij deze even opweg! Ben je door de keuze broek al wat uit je comfortzone? Speel het dan op safe, en combineer de broek met een simpele top. Zo gaat de aandacht vooral naar de broek en ben je evengoed stijlvol!

Toch voor de total package gaan? Daar zijn wij bij Kellyjeans.nl ook mega fan van! Combineer je oversized jeans met een stoer oversized T-shirt, of juist een unieke corset top. Shop ze snel op onze Festival Season-pagina!

Accessoires zijn niet te missen!

Zilveren sieraden

Geloof het of niet, maar zilveren sieraden maken een echte comeback in 2023! Waar de gouden sieraden helemaal hot waren in 2020, laten we deze toch echt daar achter. Merken als Fendi, Givenchy en Missoni stuurden hun modellen dit jaar de catwalk op met zilveren details en een stoere maar ook chique look! Wij zijn fan! Wacht dus niet, en combineer jouw festivaloutfit met gave zilveren sieraden.

Haarklemmen

Ook haarklemmen zijn niet te vergeten in jouw festivaltas. De haarklemmen maken een enorm grote comeback en komt in mega veel verschillende kleuren en designs. Heb jij dus een Bad Hair Day op de dag van jouw favoriete festival? Wees dan dus niet getreurd! Met de klem creëer je een sierlijke en makkelijke haarstijl!

Kleurrijke zonnebrillen

Het laatste accessoiresstuk heb je er mogelijk al uit zien springen bij bekende influencers. Ik heb het namelijk over de kleurrijke zonnebrillen die tegenwoordig in elke vorm en kleur te verkrijgen zijn. De zonnebril kan jouw outfit helemaal af maken en is ook nog eens erg handig om bij je te hebben. We hopen natuurlijk op lekker weer aankomende zomer!

Accessoires shoppen

Op Kellyjeans.nl hebben wij veel diverse accessoires om jouw festivaloutfit mee af te maken. Shop ze snel door hier te klikken.

Samenstellen uit eigen kast

Toch geen zin om kledingsites of de winkelstraat door te struinen? Neem dan nog eens opnieuw een kijkje in je kledingkast en ga na welke kledingstukken je nog steeds heel tof vindt, en welke je mogelijk zou kunnen doorverkopen. Geef je kleding een tweede leven!

Probeer nieuwe outfitcombinaties en mogelijk vind je jouw nieuwe favoriete festivaloutfit!

Jouw festivaloutfit online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar de perfecte festivaloutfit? Al onze festival gerelateerde kleding is gemakkelijk online te bestellen op onze Festival Season-pagina op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Mocht je liever in een van onze winkels terecht willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor de openingstijden van de winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend vind je door hier te klikken.

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons