Blog

Terug naar overzicht
Duurzame Pure Hatico overhemden

Duurzame Pure Hatico overhemden

Over Pure Hatico

Pure Hatico is een jong lifestyle merk uit Duitsland dat zich wil onderscheiden door hun traditionele overtuigingen van comfort en hoogwaardige kwaliteit centraal te stellen. Opgericht in 1947 als wasserij met als doel een overhemdenfabriek te worden. In 2017 is het bedrijf door de derde generatie overgenomen en is het een echt familiebedrijf gebleven. Pure Hatico blijft zich innoveren met nieuwe designs zonder zijn traditionele kernwaarden te verliezen en duurzaam en economisch te blijven handelen. Pure Hatico staat voornamelijk bekend om hun Pure Functional overhemden die stijlvol zijn en enorm comfortabel. Het doel met hun overhemden is om sportkleding te versmelten met formele zakelijke kleding zonder zijn elegantie te verliezen. Ik leg je hieronder uit waarom een Pure Hatico overhemd zo populair is!

Pure Functional overhemden

De Pure Functional overhemden van Pure Hatico zijn populair door hun unieke eigenschappen, namelijk:

  • Een unieke stretch die 4 kanten op werkt voor veel bewegingsvrijheid en een mooie aangesloten pasvorm
  • Een lichtgewicht stof die aanvoelt als een tweede huid
  • UV-bescherming tot 50+
  • Een antibacteriele, ademende stof die zweet geen kans geeft
  • Een strijkvrije en sneldrogende stof die wassen een kinderspel maakt
  • De duurzame productie en tijdloze ontwerpen maken het overhemd nog aantrekkelijker

Zoals je ziet laat het Pure Hatico overhemd zich goed onderscheiden door deze kenmerkende eigenschappen. Bij Pure Hatico streven zij deze eigenschappen na in ieder ontwerp, waardoor je in ieder kledingstuk weet wat je ervan kan verwachten. Het Pure Functional overhemd zijn een perfecte basis die in iedere outfit tot zijn recht komt. Draag het functional overhemd bijvoorbeeld onder een zakelijk colbert voor een zakelijke outfit of lekker warm als extra laag onder een pullover. Ook casual boven een jeans zijn de overhemden mooi te dragen. Een Pure overhemd met print is daarvoor helemaal goed geschikt!

Bekijk onze Pure Functional overhemden

Pure Functional overhemd korte mouwen

De Functional overhemden met korte mouwen van Pure Hatico zijn perfect voor een nette look op warme zomerdagen, omdat de overhemden een ademende stof hebben. In combinatie met de sneldrogende stof is zweten verleden tijd. Zo weet je zeker dat je goed aan kan komen op de zakelijke meeting of juist bij die zomerse feestjes. Wij hebben de Functional overhemden met korte mouwen voornamelijk in lichte, zomerse kleuren die zich gemakkelijk laten combineren. Door de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloze design zal je jarenlang plezier hebben van jouw overhemd!

Pure Functional overhemd lange mouwen

De Functional overhemden met lange mouwen van Pure Hatico zijn de perfecte basis voor iedere man. Door de lange mouwen kan het Functional overhemd het hele jaar door gedragen worden. In de winter kan je het overhemd gemakkelijk combineren met een mooi colbert of pullover. Toch te warm? Dan trek je de trui of colbert zonder zorgen uit, want het overhemd kreukt niet. Door de lichte, ademende stof wordt de warmte goed gereguleerd. Kortom, het Functional overhemd met lange mouwen is er voor iedere man en elke gelegenheid.

Hoogwaardige kwaliteit

Zoals zij zelf zeggen: ''Wij zijn echte nerds als het gaat om de verwerking en de keuze van de juiste stof, want comfort en hoge eisen aan kwaliteit en design staan ​​bij ons hoog in het vaandel''. Door het gebruik van hoogwaardige stoffen die voornamelijk uit Europa komen en het vele handwerk dat komt kijken bij de productie kunnen zij de kwaliteit waarborgen en alleen de hoogste kwaliteit producten aanbieden met het oog voor detail.

Duurzame productie

Pure Hatico probeert tijdens het hele productieproces hun kwaliteit te waarborgen, maar ook duurzaam te handelen. Door gebruik te maken van korte transportroutes, verantwoorde materialen en eerlijke werkomstandigheden kunnen zij duurzaamheid nastreven tijdens het hele productieproces. Daarnaast zorgen zij voor een duurzame relatie met hun producenten en leveranciers en zorgen zij dat zij in hun langdurige relatie dezelfde waarden nastreven op weg naar een duurzame toekomst.

Pure Functional overhemden

Chat met ons