Blog

Terug naar overzicht
Travelstof Kleding Dames

Travelstof Kleding Dames

Travelstof Kleding Dames

De 'Travel' broek van Studio Anneloes is een absolute favoriet onder modeliefhebbers. Wat deze broek zo populair maakt, is niet alleen het trendy design, maar ook de unieke stof waaruit hij is gemaakt. De stof, genaamd 'Travel' is speciaal ontwikkeld om comfortabel te dragen en er stijlvol uit te zien.

Samenstelling Travelstof kleding

De Travel stof is gemaakt van een mix van polyamide en elastaan, waardoor de broek een perfecte pasvorm heeft en zeer rekbaar is. Dit zorgt ervoor dat de broek zich aanpast aan de contouren van je lichaam en je de hele dag door comfortabel kunt bewegen. Bovendien is de stof kreukvrij, wat betekent dat je de broek gemakkelijk kunt meenemen op reis zonder je zorgen te maken over lelijke vouwen.

Diverse modellen en kleuren

Een ander voordeel van de Travel broek is dat hij verkrijgbaar is in verschillende modellen en kleuren, waardoor je eindeloos kunt variëren en combineren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte broek voor op kantoor of een opvallende kleur voor een avondje uit, Studio Anneloes heeft voor ieder wat wils. Bovendien is de broek verkrijgbaar in lengtematen, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Waar koop je kleding van Travelstof?

Waar kun je de 'Travel' broek van Studio Anneloes kopen? Gelukkig is deze populaire broek verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers zoals Kellyjeans! Kellyjeans verkoopt de Travelstof kleding zowel in de winkels als online. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de officiële website van Studio Anneloes om het volledige assortiment te bekijken en direct te bestellen.

Hoe valt de pasvorm van Travelstof broeken?

Wat betreft de pasvorm van de Travel broek, wordt deze over het algemeen als zeer comfortabel ervaren. De broek heeft een hoge taille en een slim fit, waardoor hij mooi aansluit op het lichaam. Dankzij de elastische stof is er voldoende bewegingsvrijheid en voelt de broek aan als een tweede huid. Bovendien zorgt de hoge taille voor een flatterend effect en accentueert de taille op een elegante manier.

Travelbroek combineren

Hoe kun je de 'Travel' broek het beste combineren? Wat draag je op een ‘Travel’ broek? De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor een zakelijke look kun je de broek combineren met een blouse en een blazer. Voeg een paar hakken toe en je bent klaar voor een dag op kantoor. Voor een meer casual outfit kun je de broek combineren met een oversized trui en sneakers. Wil je een avondje uit? Combineer de broek dan met een mooie top en enkellaarsjes voor een chique uitstraling.

Shop jouw Travelstof kleding bij Kellyjeans.nl!

Kortom, de Travel broek van Studio Anneloes is een must-have item in iedere garderobe. De unieke Travel stof, de comfortabele pasvorm en de combinatiemogelijkheden maken deze broek een favoriete onder modeliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een broek voor op kantoor, een avondje uit of gewoon voor dagelijks gebruik, de Travel broek van Studio Anneloes is de perfecte keuze.

Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Travel Broek Studio Anneloes

Chat met ons