Blog

Terug naar overzicht
Altijd al model willen worden? Dit is jouw kans!

Altijd al model willen worden? Dit is jouw kans!

Hoe word je model?
Win een professionele fotoshoot en word fotomodel!

Hoe word je model?

Wil je altijd al model worden? Dit is jouw kans!
Heb jij altijd al gedroomd van een carrière als model? Of wil je gewoon heel graag 1 dag ervaren hoe het is om model te zijn? Lees dan snel verder en bekijk hoe je kans maakt op een professionele fotoshoot. Deze modellen foto’s kun je gebruiken voor in jouw portfolio om modellenbureaus af te gaan en meteen een indruk te maken!

Word gescout als fotomodel

Iedereen heeft er waarschijnlijk wel eens van gedroomd om op straat of via Instagram/Facebook gescout te worden door een model scout. De kans dat je daadwerkelijk op deze manier gescout wordt is echter zeer klein. Een betere manier om gescout te worden als model is om professionele foto’s op te sturen naar een modellenbureau, zowel van je gezicht als van je ‘totaal’. Maar om er tussenuit gepikt te worden door een modellenbureau kun je natuurlijk niet met een wazige selfie aankomen. Hoe mooier en professioneler de foto’s, hoe groter de kans dat jouw modellen talent wordt ontdekt. En daar gaan wij jou bij helpen!

Stuur je foto’s op en word ontdekt als model

De winnaars van de “Become a fashion model” actie ervaren hoe het is om een dag model te zijn en maken meteen een goede start voor hun portfolio! Tijdens deze fotoshoot dag worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf en word de make-up en haarstyling (of voor jongens alleen haarstyling) gedaan door een professionele make-up artist/stylist. De foto’s die op deze dag worden gemaakt krijg je later thuisgestuurd voor in jouw modellen portfolio, deze kun je opsturen naar verschillende modellenbureaus (eventueel willen wij je uiteraard graag helpen bij het uitkiezen/benaderen van modellenbureaus). Daarnaast gebruiken we jouw modellen foto voor diverse (betaalde) campagnes voor Kellyjeans.nl en de Kelly Fashion stores. Hoe gaaf is het als jouw vrienden/familie jouw gezicht voorbij zien komen in gesponsorde banners en Social Media campagnes?!

Become a fashion model by Kellyjeans

Wij van Kellyjeans helpen jou graag om jouw droom werkelijkheid te laten worden! Vandaar de “Become a fashion model” actie, waarin we iedereen de kans willen geven om model te kunnen worden! De winnaars van de actie krijgen een professionele fotoshoot, geheel verzorgd met make-up en de nieuwste collectie kleding. Deze dag kun jij alvast proeven van het modellenleven, want wie zegt dat jouw droom geen werkelijkheid kan worden?

Model voor 1 dag (of meer!)

Hoe word jij model?
Stap 1:
Stuur minimaal 2 duidelijke foto’s van jezelf naar ons op. Één foto van je gezicht, waarbij je recht in de camera kijkt en één foto waarop je lichaam duidelijk te zien is (bv. in ondergoed of een strakke jeans/sportkleding). Wij verwachten uiteraard geen professionele foto’s, dus schaam je vooral niet voor de kwaliteit van je foto’s! Stuur gewoon zoveel mogelijk foto’s op waarop jij duidelijk te zien bent. Daarnaast willen we je er ook op wijzen dat niemand perfect is, ook curves of een wat minder strakke buik worden door ons gerespecteerd!

Stap 2:
Stuur een e-mail naar kellyjeansonline@gmail.com met daarin jouw foto’s en de volgende gegevens:
- Naam
- Leeftijd
- Lengte
- Kleur ogen
- Kleur haar
- Kledingmaat (S/M/L etc.):
- Jeans maat (26/27/28/29/30/31/32 etc.)
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Woonplaats

Stap 3:
Maak kans op de professionele fotoshoot op locatie voor de nieuwe Kellyjeans campagnes en ga met jouw portfolio lang bij modellenbureaus! De foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf en ook de make-up en de haarstyling worden door een professionele make-up artist/stylist verzorgd. De mooiste foto’s zullen in heel Nederland en België verschijnen in campagnes van Kellyjeans.nl! Uiteindelijk nodigen wij 1 koppel (man/vrouw of jongen/meisje) uit voor deze model voor 1 dag actie.

Wat krijgen de winnaars?
1. Een professionele foto shoot met professionele foto’s voor je in je portfolio. Stuur dit portfolio op naar modellenbureaus en laat meteen een goede indruk achter!
2. Zie jezelf terug in verschillende campagnes door heel Nederland! Hoe trots zullen je vrienden en familie op jou zijn wanneer ze jouw gezicht voorbij zien komen?
3. Een compleet verzorgde (en uiteraard gezellige!) dag met professionele fotoshoot, make-up, styling en hapjes/drankjes.
4. Na afloop ontvang je een cd van de mooiste foto’s en kan je carrière als model van start gaan!
(* En wie weet hou je er nog een leuke carrière aan over als parttime fashion model bij Kelly Fashion.)

word fotomodel

Chat met ons