Blog

Terug naar overzicht
Become a Fashion Model 2018

Become a Fashion Model 2018

Fotomodel worden? Dit is jouw kans op een carrière als topmodel!

Is het jouw grote droom om model te worden? Of wil je gewoon heel graag een keer ervaren hoe het is om een fashion model te zijn? Schrijf je dan nu in en maak kans op een professionele fotoshoot! Daarnaast worden jouw foto’s gebruikt als campagne materiaal voor de modeketen Kelly Fashion/Kellyjeans.nl. Hoe gaaf is het als jouw vrienden/familie jouw gezicht voorbij zien komen in advertenties of in een magazine? Wij kiezen zowel een mannelijk als een vrouwelijk model. 

Model casting; hoe word je model?

Stuur je foto’s op en word ontdekt als fotomodel! De winnaars van de actie “Become a Fashion Model 2018” winnen een compleet verzorgde, professionele fotoshoot, inclusief haar styling en make-up (door de bekende Hair & Beautysalon “Rob Peetoom”) in de kleding van modeketen “Kelly Fashion”. De modellen foto’s zijn een perfecte start van een prachtig portfolio waarmee je modellenbureaus af kunt gaan. Wie weet word jij ontdekt en ben je over een paar jaar de nieuwe Doutzen Kroes of David Beckham! 

Win een professionele fotoshoot!

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar kellyjeansonline@gmail.com met daarin :

1.       Minimaal 3 duidelijke foto’s van jezelf. De foto’s moeten bestaan uit minimaal 1 foto waarop je gezicht duidelijk te zien is (recht in de camera kijkend) en minimaal 1 foto van “top tot teen”, waarbij je lichaam duidelijk zichtbaar is. Wij verwachten geen professionele foto’s, het gaat er vooral om dat we een goed beeld van jou kunnen vormen. Stuur dus gewoon zoveel mogelijk foto’s mee waarop jij denkt dat je duidelijk te zien bent.

2.       De volgende gegevens:

  • Naam 
  • Leeftijd 
  • Lengte 
  • Kleur ogen 
  • Kleur haar 
  • Kledingmaat (S/M/L etc.)
  • Jeans maat (26/27/28/29/30/31/32 etc.) 
  • E-mailadres 
  • Telefoonnummer 
  • Woonplaats

Wij willen graag benadrukken dat we streven naar gezonde modellen, dus wees niet bang dat je (te) curvy bent of geen sixpack hebt. Niemand is perfect! Daarnaast worden de ingestuurde foto’s met respect en alleen door het Kellyjeans.nl team bekeken en beoordeeld. De foto’s zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Kelly Fashion Model Management

Wat win je?

1.       De winnaars van “Become a Fashion Model 2018” winnen een professionele fotoshoot met prachtige foto’s voor in jouw portfolio. Dit portfolio kun je opsturen naar modellenbureaus om meteen een goede indruk achter te laten!

2.       Zie jezelf terug in meerdere campagnes door heel Nederland! En misschien wel in een magazine! Hoe trots kun je zijn wanneer al je vrienden en familieleden jouw gezicht voorbij zien komen?

3.       De fotoshoot bestaat uit een compleet verzorgde dag, inclusief styling, make-up, haarstyling en hapjes/drankjes.

4.       Na afloop ontvang je de mooiste foto’s en kan je carrière als model beginnen! (en wie weet hou je er nog een leuke part-time job aan over als fashion model voor modeketen Kelly Fashion)

Modellenbureau benaderen

Het is belangrijk dat je een goed en professioneel modellenbureau kiest, zodat je zeker weet dat je niet in de maling wordt genomen. Een aantal erkende modellenbureaus zijn bijvoorbeeld Elite Models, Model Management, Touché Models, DASH Models, Anka Model Management, Fourteen Model Management, New Generation Model Management, Paparrazi Model Management of WW Model Management. Voordat je een modellenbureau kiest is het handig om informatie te verzamelen, zodat je weet wie je benadert en wat voor eisen het modellenbureau stelt aan haar modellen. Wanneer je een lijst hebt gemaakt van betrouwbare en professionele modellenbureaus kun je deze gaan mailen. Stuur een persoonlijke mail en laat zien dat je jezelf hebt verdiept in het modellenbureau. Vermeld in de mail jouw leeftijd, lengte, maten, haarkleur en oogkleur en een paar foto’s waarop je duidelijk te zien bent (zowel van je gezicht als van je lichaam). Vraag of je een afspraak kunt maken om langs te komen. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek, draag dan eenvoudige kleding waarin je figuur goed zichtbaar is, bijvoorbeeld een skinny jeans met een aangesloten T-shirt.

Op 20 maart 2018 maken wij de mannelijke en vrouwelijke winnaar bekend.

Chat met ons