Blog

Terug naar overzicht
Become a fashion model 2019

Become a fashion model 2019

Model worden? Wie weet begint hier jouw carriere als topmodel!

Droom jij er altijd al van om model te worden? Heb je altijd al een keer willen ervaren hoe het is om een fashion model te zijn? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in voor “Become a fashion model 2019” en maak kans op een professionele fotoshoot door een topfotograaf in de nieuwe collectie van modeketen Kelly Fashion!

Win een leuke en leerzame dag als fashion model én zie jouw gezicht terug in campagnes! Hoe leuk is het als jouw vrienden/familie jouw gezicht voorbij zien komen in advertenties of op flyers?

Hoe word je model?

Stuur jouw foto’s op en word ontdekt als fotomodel! Wij kiezen zowel een mannelijke als vrouwelijke winnaar, bij voorkeur van 18 jaar of ouder. ! De winnaars van de actie “Become a Fashion Model 2019” winnen een compleet verzorgde, professionele fotoshoot, inclusief haar styling en make-up (door de bekende Hair & Beautysalon Rob Peetoom) in de nieuwe collectie kleding van modeketen “Kelly Fashion”. De modellen foto’s zijn een perfecte start van een prachtig portfolio waarmee je modellenbureaus af kunt gaan. Wie weet word jij ontdekt en ben je over een paar jaar de nieuwe Romee Strijd of Sean O'Pry!

Win een professionele fotoshoot!

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar kellyjeansonline@gmail.com met daarin :

1. Minimaal 3 duidelijke foto’s van jezelf. De foto’s moeten bestaan uit minimaal 1 foto waarop je gezicht duidelijk te zien is (het liefst recht in de camera kijkend) en minimaal 1 foto van “top tot teen”. Wij verwachten geen professionele foto’s, het gaat er vooral om dat we een goed beeld van jou kunnen vormen. Stuur dus zoveel mogelijk foto’s mee waarop jij denkt dat je duidelijk te zien bent.

2. De volgende gegevens:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Kleur ogen
  • Kleur haar
  • Kledingmaat (S/M/L etc.)
  • Jeans maat (26/27/28/29/30/31/32 etc.)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Woonplaats

Wij willen graag benadrukken dat we streven naar gezonde modellen (curves included). Daarnaast worden de ingestuurde foto’s met respect behandeld en alleen door het Kellyjeans.nl team bekeken en beoordeeld. De foto’s zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Kelly Fashion Model Management

Wat win je?

1. De winnaars van “Become a Fashion Model 2019” winnen een professionele fotoshoot met professionele foto’s voor in jouw portfolio. Dit portfolio kun je opsturen naar modellenbureaus om meteen een goede indruk achter te laten!

2. Zie jezelf terug in meerdere campagnes door heel Nederland! Hoe trots ben jij wanneer al je vrienden en familieleden jouw gezicht voorbij zien komen?

3. De fotoshoot bestaat uit een compleet verzorgde dag, inclusief kleding, make-up, haarstyling en hapjes/drankjes.

4. Na afloop ontvang je een aantal van de mooiste foto’s en kan je carrière als model beginnen! (en wie weet hou je er nog een leuke part-time job aan over als fashion model voor modeketen Kelly Fashion)

Modellenbureau benaderen

Het is belangrijk dat je een goed en professioneel modellenbureau kiest, zodat je zeker weet dat je niet in de maling wordt genomen. Een aantal erkende modellenbureaus zijn bijvoorbeeld Elite Models, Model Management, Touché Models, DASH Models, Anka Model Management, Fourteen Model Management, New Generation Model Management, Paparrazi Model Management of WW Model Management. Voordat je een modellenbureau kiest is het handig om informatie te verzamelen, zodat je weet wie je benadert en wat voor eisen het modellenbureau stelt aan haar modellen. Wanneer je een lijst hebt gemaakt van betrouwbare en professionele modellenbureaus kun je deze gaan mailen. Stuur een persoonlijke mail en laat zien dat je jezelf hebt verdiept in het modellenbureau. Vermeld in de mail jouw leeftijd, lengte, maten, haarkleur en oogkleur en een paar foto’s waarop je duidelijk te zien bent (zowel van je gezicht als van je lichaam). Vraag of je een afspraak kunt maken om langs te komen. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek, draag dan eenvoudige kleding waarin je figuur goed zichtbaar is, bijvoorbeeld een skinny jeans met een aangesloten T-shirt.

Op 13 maart 2019 maken wij de mannelijke en vrouwelijke winnaar bekend.

Chat met ons