Blog

Terug naar overzicht
Belangrijk nieuws over het Corona-virus

Belangrijk nieuws over het Corona-virus

Het Corona-virus treft ons allemaal en houdt ons bezig. Wij willen jullie graag op de hoogte stellen van onze voorzorgsmaatregelen en jullie graag laten weten dat onze winkels open blijven zolang de regering dit toestaat.

Omdat we willen dat onze klanten kunnen shoppen in een veilige omgeving hebben we extra hygiëne maatregelen toegepast voor onze medewerkers en klanten, zoals bijv. vaker de handen wassen, regelmatig het pinautomaat en deurklinken schoonmaken. Ook blijft personeel die ziek of verkouden is thuis.

Je bent van harte welkom in één van onze filialen of op onze online shop. De koffie staat klaar en we hebben een ontzettende leuke nieuwe collectie die we natuurlijk ook met jullie zullen delen via onze Instagram pagina’s. Wil je liever een artikel ophalen in een van onze filialen, dan kun je dit artikel via de webshop naar een filiaal laten komen om het thuis te passen. Ook op onze webshop kun je gewoon bestellingen blijven plaatsen.

Door de omstandigheden bij Post NL kunnen wij op dit moment de levertijd van één werkdag niet garanderen, maar we zullen zorgen voor een zo snel mogelijke levertijd.

Daarnaast willen we iedereen veel sterkte wensen de komende tijd! Samen, als een team, als een familie, als vrienden en collega's, staan we sterker! Als je vragen hebt dan horen wij dat graag en zijn we telefonisch, via de mail of de chat bereikbaar.

Liefs, de Kelly Family

Chat met ons