Blog

Terug naar overzicht
Black Friday Sale 2018

Black Friday Sale 2018

Black Friday Sale op heel veel kleding!

Kellyjeans.nl is vandaag al begonnen met de Black Friday Sale op heel veel kleding! Vanaf 22 t/m 25 november 2018 shop je op Kellyjeans.nl of in een van de Kelly winkels heel veel kleding met korting oplopend tot 30%!

In totaal kun je dus 4 dagen lang profiteren van geweldige deals!

Black Friday weekend: 30% korting op heel veel kleding, jassen, schoenen en meer!

Het is weer zover!! Shoppen met heel veel korting! Maar waarom zouden we dit feest beperken tot 1 dag? Wij laten jullie gewoon vier dagen lang profiteren van extra korting! En heb je zelfs dan de boot gemist, sla dan je slag op Cyber Monday!

Black Friday Nederland 2019 weetjes

Black Friday is een startschot voor kerstinkopen, wat van oorsprong in Amerika begon, maar inmiddels ook een bekend begrip is geworden in Nederland. In Nederland noemen wij het ook wel “Zwarte Vrijdag’. Black Friday staat in het teken van korting en is het startschot voor het kerst shop seizoen. De term Black Friday is gebaseerd op de overvolle winkelstraten die zwart zagen van de mensen. Dit lijkt misschien wat overdreven, maar dat is het niet! In Amerika kan het zelfs zo druk zijn rondom winkelcentra dat mensen hun auto al dagen van tevoren in de buurt parkeren. Het OV is namelijk geen optie met zoveel volle tassen.

Gratis verzending en gratis retourneren, ook op Black Friday!

Vind je, ondanks de hoge korting, online bestellen toch een beetje spannend? Wij helpen je een handje! Bestellingen vanaf €50,- worden namelijk gratis verzonden. Ook kun je jouw bestelling altijd gratis retourneren. Bestel jouw favoriete item(s) voor 15.00 uur ’s middags op werkdagen en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden!

Black Friday Deals Kellyjeans

Shop deze dagen extra voordelig met 30% korting op heel veel items! Voor vragen over de pasvorm of maat kun je altijd bij ons terecht via de chatfunctie, Facebook Messenger, Instagram, mail (info@kellyjeans.nl) of telefoon (0229 259450). Veel shop plezier!

Chat met ons