Blog

Terug naar overzicht
Fashion Weekend X Kellyjeans

Fashion Weekend X Kellyjeans

Kellyjeans X Fashion Weekend

Het is Fashion Weekend bij Kellyjeans en daarom hebben wij dit weekend goodiebags met super leuke verrassingen! Shop de prachtige nieuwe voorjaarscollectie in een van de Kellyjean Fashion Stores en ontvang dit weekend een goodiebag met leuke verrassingen.

Wij worden heel blij van de nieuwe lente items en kunnen dan ook niet wachten om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte voorjaars outfit. Ben jij ook toe aan die spring vibe? Laat je verrassen door de nieuwe voorjaarskleuren van merken als Studio Anneloes, PME Legend, NIKKIE, Parajumpers, Josh V, Airforce, Circle of trust, Diesel en ga zo maar door. Ook hebben wij een aantal nieuwe trend merken in de winkel waar wij razend enthousiast over zijn.

Bij Kellyjeans zit de spring vibe er goed in! Het vaste team van verkopers staat voor je klaar om jou te stylen en eerlijk advies te geven. Kom op zaterdag 25 of zondag 26 maart langs in een van onze Kellyjeans Fashion Stores. Wij van Kellyjeans helpen je graag bij het vinden van een mooie lente outfit. Laat die zon maar komen!

Op zaterdag staan wij van 09.30 tot 17.00 voor je klaar en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Laat je inspireren door de mooie nieuwe collectie voor dames en heren. Ons fantastische team van verkopers helpt jou graag bij het vinden van de perfecte outfit, zodat ook jij stralend het voorjaar in gaat! We hopen je snel te zien in een van onze filialen of online op Kellyjeans.nl.

Geschreven door Candice, zij werkt al 10 jaar bij Kellyjeans en heeft ervaring in de fashionindustrie

Chat met ons