Blog

Terug naar overzicht
Fotoshoot Kelly Fashion

Fotoshoot Kelly Fashion

Het was een gezellige en geslaagde dag! Afgelopen maandag organiseerden we een hele leuke fotoshoot voor een van de winnende koppels van de actie “Become a Fashion Model 2018”.  De modellen werden gefotografeerd in drie verschillende outfits uit de nieuwe Spring/Summer collectie van Kelly Fashion.

We begonnen de dag om 09.00 uur bij Rob Peetoom. Hier werd het make-up en het haar verzorgd door de visagist/haarstylist. De visagist was speciaal voor onze fotoshoot naar de salon gekomen en daar waren we heel blij mee, want het resultaat was prachtig! Daarna zijn we naar kantoor gegaan, zodat de modellen de eerste outfit konden passen. Gelukkig hadden we voor het weekend alle kleding al klaar gelegd, maar toch wordt er op de dag zelf altijd nog kleding gehaald en gewisseld (gelukkig zitten de winkels in dezelfde straat als ons kantoor).

Na een kop koffie zijn we samen met de modellen en de fotograaf, Tess Evenboer, gaan wandelen. Ik had vrijdag alvast een rondje gefietst en met mijn telefoon foto’s gemaakt van “potentiële locaties” voor de fotoshoot. We liepen hetzelfde rondje en hebben verschillende locaties gebruikt voor de eerste outfit.

Fotoshoot Dag Outfit 1


Bij de tweede outfit zijn we richting de haven gelopen om in de oude haven van Hoorn wat mooie foto’s te maken. De zon was erg scherp, dus Tess kwam met het idee om een speciaal scherm te gebruiken, zodat de modellen geen zon in hun gezicht hadden. Wat betekent dat mijn collega en ik het scherm schuin boven de modellen vast moesten houden (spierpijn het resultaat!).


Voor de derde en laatste outfit bleven we in de buurt van kantoor. En kreeg ik ook een figuratie rol toegewezen haha. Het idee van Tess was dat de modellen stil in de winkelstraat bleven staan terwijl er andere mensen voorbij liepen. Doordat Tess de sluitertijd van haar camera heel laag had gezet zouden de modellen scherp zijn en al de lopende mensen eromheen wazig. Maar je kunt wel raden wat er gebeurde. Toen de mensen doorhadden dat wij foto’s aan het maken waren hielden ze allemaal afstand en kwam er niemand meer door het beeld heen lopen. Dus vroeg Tess of ik door het beeld wilde wandelen. Het effect van “stille” modellen in het bewegende beeld is heel gaaf geworden! Je moet maar net op het idee komen… 


Het was een hele gezellige dag en we zijn erg trots op het resultaat! En wat een lieve en leuke modellen om mee te werken. Al met al een zeer geslaagde dag!

Aaiko Women Suit

Chat met ons