Blog

Terug naar overzicht

GEZOCHT: Stagiaire Kellyjeans.nl!

Heb je een passie voor mode, ben je ambitieus, creatief, een harde werker en vind je het niet erg om met een computer te werken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Kellyjeans.nl zoekt een stagiair(e) die goed in een team kan werken en een sterke affiniteit heeft met mode.

Functieomschrijving
Voor onze snel groeiende online webshop, Kelly Fashion (Kellyjeans.nl) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiaire. Wij zoeken een stagiaire die goed in een team kan werken en een sterke affiniteit heeft met mode. Kellyjeans.nl is een internationaal online mode platform, gevestigd met een kantoor in de binnenstad van Hoorn. Het team in Hoorn is jong, modieus, enthousiast en vol ambitie op modegebied! Wij bieden de stagiaire een afwisselende en leerzame stageplek, binnen een jonge en creatieve werkomgeving. Ons kledingbedrijf voldoet aan uw eisen en is een geaccrediteerd stagebedrijf, wij hebben namelijk eerder een stagiaire van het ROC Horizon College aangenomen voor onze afdeling verkoopadministratie. Wij zijn op zoek naar iemand die een bijdrage kan leveren bij veel praktische werkzaamheden (achter de schermen) van de webshop.

Wij zoeken een stagiaire die:
- Geïnteresseerd is in kleding, mode en online marketing
Beschikt over de volgende eigenschappen: enthousiast, teamplayer (maar ook zelfstandig kunnen zijn), resultaatgericht, creatief, punctueel en gemotiveerd
- Een opleiding volgt in lijn van de functie, bijvoorbeeld een creatieve opleiding, grafische vormgeving, marketing, media of detailhandel
- Voor minimaal 4 maanden beschikbaar is en minimaal 3 dagen in de week

Voorbeelden van werkzaamheden:
- Het ontwerpen en organiseren van nieuwsbrieven, banners en andere marketinguitingen
- Het analyseren en evalueren van de statistieken van de marketing
- Het invoeren van producten en productomschrijvingen
- Het maken en bewerken van productfoto’s
- Het schrijven van teksten over onze merken en producten
- Het schrijven van blogs over de laatste modetrends

Wat bieden wij?
We bieden een gezellige stageplek, bestaande uit een jong en ambitieus team! Een stage bij onze snel groeiende online kledingwinkel geeft je de kans om je volop te ontwikkelen op het gebied van mode, marketing, communicatie, verkoop en alle werkzaamheden achter de schermen van een grote online shop. Vanzelfsprekend valt over een stagevergoeding te praten.

Kortom, een super leerzame en afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid.

Soort dienstverband: Stage
Vereiste opleiding: Middelbaar beroepsonderwijs
Vereiste taal: Nederlands en Engels

Interesse? Stuur jouw motivatie + CV naar info@kellyjeans.nl

    Chat met ons