Blog

Terug naar overzicht
Kelly Fashion Coffee​

Kelly Fashion Coffee​

Kelly Fashion Coffee


Kijk jij ook al uit naar een ontspannen weekend? Rustig genieten van goede koffie en een lekkere cheesecake (die je heel erg heb verdiend na een week hard werken en op wortels knabbelen). 
Kleine dingen als koffie, huisgemaakte appeltaart of cheesecake kunnen een groot verschil uitmaken. Iets om naar uit te kijken. Niet een snelle kop koffie die je op werkdagen neemt om je hoofd erbij te houden. Maar een moment van rust, genieten en even niet denken aan de dagelijkse problemen. Al is het maar voor tien minuten.
Kelly Fashion Coffee gunt je dit moment van ontspanning. Daarom biedt onze Coffee Company in Purmerend de beste koffie en thee, slowjuice jus d’orange, huisgemaakte taarten, vers belegde broodjes en andere lekkernijen van de beste kwaliteit. Kwaliteit leveren is het hoofddoel van Kelly Fashion Coffee. De koffie van Kelly’s Coffee in Purmerend is van het bekende koffiemerk “Bocca Coffee”. 


Bocca Coffee


Bocca Coffee is het koffiemerk van de Nederlandse broers Menno en Tewis Simons. De broers maken met veel passie koffie waar ze zelf blij van worden. De Bocca koffie heeft een heerlijke, pure koffie en wordt alleen in goede koffiebars of biologische supermarkt verkocht. De Simons broers hebben het hele proces van koffie selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden, verpakken en verkopen in eigen beheer. Deze manier van ‘direct trade’ houdt in dat ze rechtstreeks van de boeren kopen en hierdoor altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteit koffie leveren. 

Betjeman & Barton thee

Betjeman en Barton thee bestaat al sinds 1919 voor de echte theeliefhebber. Het merk heeft verschillende soorten thee, maar met een uniek karakter. De thee van Betjeman & Barton vindt een balans tussen de pure en gedistingeerde Engelse opvatting over thee en de avontuurlijke Franse smaak die altijd op zoek is naar nieuwe smaaksensaties. 

Bij Kelly Fashion Coffee kun je onder andere genieten van beste coffee’s, verse thee of muntthee, versgeperste slowjuice jus d’orange, huisgemaakte taart of een vers belegd en gezond broodje. Kortom, de perfecte ‘break’ tijdens het winkelen in het Willem Eggert winkelcentrum in Purmerend. 
Ben je aan het winkelen bij Kelly of Donna Kelly in Purmerend? Of ben je aan het wachten op je shoppende wederhelft? Dan krijg je een heerlijke kop koffie (of een andere versnapering) van ons.

Chat met ons