Blog

Terug naar overzicht
Modefabriek 2017

Modefabriek 2017

Modefabriek 2017

De laatste fashion trends en upcoming fashion brands vind je op de Modefabriek in Amsterdam. Deze modebeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd in de Amsterdam RAI, waar veel professionals en (nieuwe) merken zich presenteren op indrukwekkende stands. Maar wie denkt dat een bezoekje aan de Modefabriek alleen bestaat uit het spotten van nieuwe trends en merken zit mis! 

Modefabriek Amsterdam RAI

De Modefabriek is véél meer dan alleen mode! Naast het ontdekken van nieuwe collecties, merken, de laatste trends en het ontmoeten van mensen is er tegenwoordig ook een compleet nieuw #LEARN-programma. Laat je inspireren door bijzondere verhalen van verschillende mensen met veel kennis op het gebied van mode. Zo kun je luisteren naar onder andere bekende trendwatcher David Shah in zijn XL trend talk over ‘Millennials – The shock of the new’, I-D/VICE met een lezing over ‘Successes on Social Media’ of naar Daily Paper, Puma en Kirsten Jassies over hoe je op Instagram succes kunt boeken met je (online) fashion brand. Al deze inspirerende lezingen (en nog meer leuks/lekkers) kun je vinden in District D op de Modefabriek. 

MF Talks, Winter School & Expert

De fashion lezingen, workshops, case studies, persoonlijk advies en master classex zijn te vinden in de District D afdeling van de Modefabriek. Onder de naam ‘MF Talks’ kun je gratis trendlezingen, workshops en case studies bijwonen bij mensen en merken met veel verstand en ervaring op modegebied. Ook vind je hier de ‘Winter School’, wat het vervolg is van de ‘Summer School’ en welke bestaat uit een serie van vier Master Classes voor designers, ondernemers en alle professionals. Een ander onderdeel van District D zijn de expert desks, waar je persoonlijk advies kunt krijgen van online marketing en social media experts. Deze vrijblijvende adviezen zijn geheel gratis en een echte aanrader.

Chat met ons