Blog

Terug naar overzicht
Nationale Fiets naar je Werk Dag 2017

Nationale Fiets naar je Werk Dag 2017

Nationale Fiets naar je Werk Dag 2017

Op 18 mei 2017 is het ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’ en gaan wij lekker op de fiets naar ons werk! Doe jij met ons mee?

Op die fiets

In heel Nederland zul je morgen massaal mensen naar hun werk zien fietsen. Hoe leuk is dat? En natuurlijk wil jij dan niet achterblijven! Doe met ons mee aan de 11e editie van de ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’. Een goed initiatief als je het mij vraagt, om even stil te staan bij hoe jij zorgt dat je fit en energiek de weken doorkomt.

Ride with me

Hoe ver is het voor jou om naar je werk te fietsen? Vanaf mijn huis tot aan het kantoor van Kellyjeans.nl is het 22,5 km fietsen. Ik heb echter een racefiets, dus deze afstand is goed te doen. Heb jij geen racefiets thuis staan of is de afstand naar je werk echt te lang? Neem dan jouw fiets mee in het OV of in je auto (even de achterstoelen naar beneden klappen en proppen maar). Want de helft van de route naar je werk fietsen is waarschijnlijk al een hele prestatie! Daarnaast is het zonde om niet mee te doen omdat je denkt ‘no way, dit is echt te ver’. Beter een deel fietsen dan helemaal niet!
Ik fiets morgen in ieder geval vrolijk naar mijn werk en ’s avonds weer naar huis. Ik hoop heel veel tegenliggers (en hopelijk iets minder inhalers) tegen te komen!

Win een fiets van maar liefst €749,-!

Heb je nog geen fiets? Dan is het heel belangrijk dat jij morgen een fiets van je moeder, vader, vriend(in) leent! Door je in te schrijven via de website van Nationale Fiets naar je Werk Dag maak je namelijk kans op een fiets t.w.v. €749,-! Het merk, type, kleur en de framemaat van de fiets mag je ook nog eens helemaal zelf uitkiezen! Nice!!

Fiets niet voor niets

Met jouw deelname steun je ‘De Hartstichting’ in de strijdt tegen hart- en vaatziekten. De Hartstichting maakt daarnaast wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten mogelijk. Gelukkig overleven steeds meer mensen hart- of vaatziekten, maar aangezien het aantal patiënten enorm is toegenomen blijft onderzoek heel belangrijk!

Je hoeft niet zelf te doneren, door mee te doen aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag doneert Nationale Fiets Projecten voor jou! Doe je niet mee of wil je zelf nog extra doneren? Kijk dan op www.hartstichting.nl.

Chat met ons