Blog

Terug naar overzicht
Top 10 Most Followed Instagram Accounts

Top 10 Most Followed Instagram Accounts

op 10 most followed Instagram Accounts 2017

Welke Instagram Accounts moet je echt volgen? Tenminste volgens de cijfers…

Most followed #1: Cristiano Ronaldo

Christiano Ronaldo heeft met 477 miljoen volgers veruit het meest gevolgde Instagram account van de wereld. Hij is de eerste persoon die het behaald heeft om meer dan 400 volgers te hebben. Deze voetballer uit Madeira speelt op dit moment bij Manchester United en wordt beschouwd als de beste speler aller tijden. Naast zijn succes op het voetbalveld heeft hij ook een eigen merk CR7 met opvallende zonnebrillen, gave boots, een ondergoed collectie en daarnaast nog een parfumlijn. Op zijn Instagram account vind je voornamelijk foto’s van de wedstrijden, zijn lieve gezinnetje en natuurlijk zijn gorgeous body.

Most followed #2: Kylie Jenner

Kylie Jenner heeft maar liefst 367 miljoen volgers en is daarmee niet alleen de meest gevolgde vrouw van de Kardashians, maar ook de meest gevolgde vrouw op Instagram. Het gaat duidelijk goed met de vrouw achter Kylie Costemics, Kylie Swim, Kylie baby en meer..

Most followed #3: Lionel Messi

De Argentijnse voetballer Lionel Messi volgt Kylie op de voet met zijn 358 miljoen volgers. Zo zie je maar weer dat Messi en Ronaldo niet alleen op het voetbalveld concurrenten zijn. Net zoals Christiano Ronaldo heeft Messi ook een eigen merk met een brede kledingcollectie. Voornamelijk comfy en casual kleding voor heren. Ook bij hem zie je voornamelijk voetbal en mooie foto's van zijn gezin voorbij komen op zijn account.

Most followed #4: Selena Gomez

Duizendpoot Selena Gomez heeft dan ook wel alles in huis; de looks, de stem, acteerkunsten en ze schijnt ook nog eens oprecht aardig te zijn (so we’ve heard…). Selena Gomez heeft 344 volgers en plaatst op haar Instagram account niet alleen maar goed uitziende selfies. Nee, als je Selena Gomez op Instagram volgt dan word je meegenomen in haar hele leven en zie je dat zij zich hard inzet voor Body Positivity en Mental Health. You go, girl!

Most followed #5: The Rock

The Rock (Dwayne Douglas Johnson), Amerikaans acteur en een van de grootste professionele worstelaars aller tijden is met 335 miljoen volgers de 3e man van de lijst. Op zijn grootse Instagram account vind je vooral heel veel foto’s van de grote man die een kijkje geeft in zijn leven.

Most followed #6: Kim Kardashian

“I’m doin’ it with class, cause I got a big ass.” Aldus Kim Kardashian. Tja, of je het nou classy vindt of trashy, je kunt er in ieder geval niet omheen. Tenminste dat vinden de 329 miljoen mensen die haar op Instagram volgen. Kim Kardashian staat hiermee op de tweede plek van de Kardashians’. Kim Kardashian werd bekend door haar vriendschap met Paris Hilton. Haar echte doorbraak kwam door de Kardashians reality show. Tegenwoordig is Kim ook fashion designer, entrepeneur en model. Maar ach, wat maakt het allemaal nog uit als je het meest bekende achterwerk van de wereld hebt?

Most followed #7: Ariana Grande

Met 329 miljoen volgers is zangeres Ariana Grande eigenlijk een gedeelde 6e plek met Kim Kardashian. Ariana Grande begon haar carriere als actrice voor Nickelodeon voordat ze doorbrak als zangeres. In 2014 opende ze zelfs de Victoria’s Secret Fashion Show. Ariana Grande post naast selfies vaak filmpjes en foto’s van haar optredens.

Most followed #8: Beyonce

Queen B, oftewel Beyonce, staat uiteraard ook in de top 10 van de meest populaire Instagram accounts met haar 273 miljoen volgers. Deze wereldster heeft al miljoenen albums en maar liefst 17 Grammy Awards binnen gesleept. Op de Instagram pagina van Beyonce vind je talloze foto’s van Queen B’s (extreme) outfits. Samen met Jay-Z hebben zij dochter Blue Ivy en tweeling Rumi en Sir. Ook zij hebben al een Instagram-account.

Most followed #9: Khloe Kardashian

Net onder Beyonce staat Khloe Kardashian met 268 miljoen volgers. De nummer drie van Kardashians op de lijst (hoe doen ze het toch?) en is op dit moment the most interesting sister to watch. Ze is moeder van twee kinderen, waarvan het laatste kindje net zo lang geleden via een draagmoeder ter wereld is gekomen. De vader van beide kinderen is Tristan Thompson. Wat de naam van hun nieuwe aanwinst is, weten zij nog niet. Op haar instagram zie je veel selfies en komt ook vaak haar oudste dochtertje in beeld.

Most followed #10: Justin Bieber

Doordat Justin Bieber in het verleden zijn account had verwijderd moest het aantal volgers ook weer groeien, maar inmiddels is Justin Bieber ook weer terug te vinden in de top 10! Met zijn 255 miljoen volgers is hij niet ver verwijderd van de rest en wij verwachten dat dit aantal nog veel meer gaat groeien. Met zijn vrouw, Hailey, aan zijn zij gaat hij de hele wereld over.

Chat met ons