Blog

Terug naar overzicht
Top 10 Most Followed Instagram Accounts

Top 10 Most Followed Instagram Accounts

Top 10 most followed Instagram Accounts 2017

Welke Instagram Accounts moet je echt volgen? Tenminste volgens de cijfers…

Most followed #1: Selena Gomez 

Selena Gomez heeft met 120 mln volgers het meest gevolgde Instagram account van de wereld. Duizendpoot Selena Gomez heeft dan ook wel alles in huis; de looks, de stem, acteerkunsten en ze schijnt ook nog eens oprecht aardig te zijn (so we’ve heard…). Selena Gomez plaatst op haar Instagram account niet alleen maar goed uitziende selfies. Nee, als je Selena Gomez op Instagram volgt dan wordt je meegenomen in haar hele liefdesleven (lees: Justin Bieber drama) en andere levensgebeurtenissen. We love drama!

Most followed #2: Ariana Grande 

Met 105 mln volgers is zangeres Ariana Grande momenteel de nummer 2 van de meest gevolgde Instagram accounts wereldwijd. Ariana Grande begon haar carriere als actrice voor Nickelodeon voordat ze doorbrak als zangeres. In 2014 opende ze zelfs de Victoria’s Secret Fashion Show. Ariana Grande post naast selfies vaak filmpjes en foto’s van haar optredens.

Most followed #3: Taylor Swift 

Taylor Swift volgt vlak achter Ariana Grande, met haar 102 mln Instagram volgers. Popster Taylor Swift begon haar carrière in countrymuziek, maar is de laatste jaren niet meer uit de top 40 van de popmuziek weg te krijgen. Taylor is een van de best betaalde artiesten aller tijden met meer dan 40 miljoen albums en 130 miljoen downloads op haar naam. 

Most followed #4: Beyonce 

Queen B, oftwel Beyonce, staat uiteraard ook bovenaan in het lijstje van de meest populaire Instagram accounts. Deze wereldster heeft al miljoenen albums en maar liefst 17 Grammy Awards binnen gesleept. Op de Instagram pagina van Beyonce vind je talloze foto’s van Queen B’s (extreme) outfits. En uiteraard, foto’s met haar mooie bolle (zwangerschaps)buikje. En ook haar prachtige dochtertje, Blue Ivy Carter, is al een wereld beroemd.

Most followed #5: Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo, voetbalspeler van Real Madrid is met 101 mln volgers de eerste die de top 10 van de meest gevolgde Instagrammers haalt (nadat Justin Bieber zijn account heeft verwijderd een tijdje geleden). Op zijn Instagram account vind je foto’s van de wedstrijden, zijn lieve gezinnetje en natuurlijk zijn gorgeous body.

Most followed #6: Kim Kardashian

“I’m doin’ it with class, cause I got a big ass.” Aldus Kim Kardashian. Tja, of je het nou classy vindt of trashy, je kunt er in ieder geval niet omheen. Tenminste dat vinden de 99,9 mln mensen die haar op Instagram volgen. Kim Kardashian heeft hiermee de meeste volgers van de Kardashians’. Kim Kardashian werd bekend door haar vriendschap met Paris Hilton. Haar echte doorbraak kwam door de Kardashians reality show. Tegenwoordig is Kim ook fashion designer, entrepeneur, model en echtgenote van rapper Kanye West. Maar ach, wat maakt het allemaal nog uit als je het meest bekende achterwerk van de wereld hebt?

Most followed #7: Kylie Jenner 

De tweede Kardashian van de lijst, Kylie Jenner heeft maar liefst 93,8 mln volgers en volgt Kim dus op de voet. Waar je op Kim Kardashians’ account foto’s ziet van rode lopers en andere poespas, vind je bij Kylie vooral veel selfies en meer ‘blogger-like’ foto’s. Iets waar ik liever naar kijk (misschien een beetje bevooroordeeld, omdat ik überhaupt liever Kylie zie dan Kim). 

Most followed #8: Justin Bieber

Als stiekeme Justin Bieber fan (of noem het maar gerust belieber) maakte mijn hart natuurlijk een sprongetje toen ik hoorde dat Justin Bieber (eindelijk!) weer terug op Instagram was. Hij heeft zijn account vorig jaar verwijderd toen hij zoveel haatreacties kreeg over zijn nieuwe scharrel Sofia Richie. Nadat Selena Gomez op haar Instagram account reageerde op een eerdere post van Justin Bieber nam hij de benen. Drie maanden geleden heeft hij (na maaaanden) eindelijk weer zijn gezicht op Instagram laten zien. Of je hem nou leuk vind of niet, qua volgers aantal heeft hij een snelle inhaalslag gemaakt. Zijn Instagram foto’s lopen uiteen van selfies tot gekke plaatjes.

Most followed #9: The Rock 

The Rock (Dwayne Douglas Johnson), Amerikaans acteur en een van de grootste professionele worstelaars aller tijden is met 86,6 mln volgers de 3e man van de lijst. Op zijn grootse Instagram account vind je vooral heel veel foto’s van de grote man. 

Most followed #10: Kendall Jenner

En de nummer drie van Kardashians' op de lijst (hoe doen ze het toch?). Hoewel Kendall bekend is geworden om andere redenen (was het niet een ruzie over een handtas?) is ze tegenwoordig ook bekend model. En, met 80,6 mln volgers, bekend Instagrammer.

Chat met ons