Blog

Terug naar overzicht
Wij gaan door met nieuwe services!

Wij gaan door met nieuwe services!

Ook wij moeten helaas de deuren van onze winkels sluiten ivm de lockdown, maar wij laten jullie niet zitten in deze heftige tijd!

Laten wij elkaar helpen!

Lees snel verder om meer te weten te komen over ‘KELLYJEANS 2 GO’, ‘social media bestellingen’ en onze persoonlijke thuisbezorgoptie!

Kellyjeans 2 go

Vanaf woensdag is ‘KELLYJEANS 2 GO’ een feit! Kom jouw outfit afhalen bij een van onze kledingwinkels. Per keer wordt er 1 klant binnengelaten om jouw bestelling op te halen of kledingstuk te betalen die je online of op een van onze social media kanalen hebt gespot! Benieuwd of het item nog in jouw maat is? App naar 0621987699 en wij laten jou weten of/wanneer het item in jouw dichtstbijzijnde Kellyjeans winkel opgehaald/betaald kan worden. KELLYJEANS 2 GO is geopend tijdens de reguliere openingstijden van de winkels.

GRATIS & Persoonlijke bezorgservice

Ons personeel gaat niet stil zitten, maar bezorgt kleding persoonlijk bij jou thuis!! Aangezien het vrijwel zeker is dat bestellingen bij postbedrijven héél veel vertraging oplopen, bieden wij jullie onze GRATIS & persoonlijke bezorgservice aan voor een gebied van 15 km rondom elke winkel (zie bezorgkaart). Voor 12.00 uur besteld, betekend volgende dag tussen 14.00 en 18.00 uur bezorgd door een van onze Kelly collega toppers! Ook bij online bestellingen op kellyjeans.nl is deze nieuwe optie beschikbaar.

Bestel via Instagram

Naast de KELLYJEANS 2 GO, zijn onze collega’s elke dag in de winkel aanwezig om filmpjes/foto’s te posten. Reageer op een bericht of stuur een privébericht naar een van onze Instagram pagina’s (@kellyfashionwomen, @kellyfashionmen, @kellyheerhugowaard, @kellymen_hoorn, @kellypurmerend) om een artikel te bestellen. Wij sturen jou een betaalverzoek en sturen het artikel voor je op of brengen het persoonlijk langs (de keuze ligt bij jou).

Bestel via onze webshop

Uiteraard is bestellen via onze webshop ook nog steeds mogelijk. Nu ook met de persoonlijke bezorgservice van onze collega's die de dag erna al bij je langs komen om de bestelling te bezorgen. Hierdoor komen de pakketten zeker op tijd bij jou aan! We vullen de webshop nog dagelijks met nieuwe artikelen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan op onze sociale media (@kellyfashionwomen, @kellyfashionmen, @kellyheerhugowaard, @kellymen_hoorn, @kellypurmerend en Facebook) of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Hopelijk spreken we jou snel via onze Whatsapp op 0621987699 of een van onze social media kanalen!

Wij zijn van 09.30 tot 18.00 uur beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van jouw favo kleding item/kerstcadeau!

Tot snel and keep strong!!

Chat met ons