Blog

Terug naar overzicht
Parajumpers donsjas wassen

Parajumpers donsjas wassen

Weet jij al hoe je jouw Parajumpers jas moet wassen?

De jassen van Parajumpers zijn mooie jassen van zeer goede kwaliteit en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Maar na een tijdje dragen wordt het ook wel weer eens tijd om de jas te wassen. Hoe was je een Parajumpers jas nu eigenlijk?

Parajumpers donsjas wassen

Als je de Parajumpers jas wast in de wasmachine dan dient deze op 30 graden gewassen te worden en bij een laag toerental. Het beste is om de jas met de binnenkant naar buiten gericht in de wasmachine te doen en met speciaal dons wasmiddel te wassen. Aan het eind kan de jas gecentrifugeerd worden zodat er zoveel mogelijk water uit de jas verdwijnt.

Kan een Parajumpers jas in de droger?

Nadat de Parajumpers jas uit de wasmachine komt, kun je deze door middel van de volgende instructies drogen. De Parajumpers jas kan in de droger worden gedaan op een lage temperatuur en met twee schone tennisballen. De tennisballen zorgen ervoor dat het dons in de jas opgeschud wordt. Het is belangrijk dat je de jas meteen uit de droger haalt wanneer de droger klaar is. Hierdoor kan de jas niet beschadigen of krimpen door de hete trommel.

Merk je dat het dons er een beetje klonterig uit ziet na een wasbeurt? Dit is waarschijnlijk een teken dat de jas niet lang genoeg gedroogd is. Herhaal de wasbeurt dan op dezelfde manier.

Jouw Parajumpers jas zal er weer heerlijk fris uitzien!

Parajumpers heren jassen

Parajumpers dames jassen

Chat met ons