Blog

Terug naar overzicht
10 Trends voor spring/summer 2017!

10 Trends voor spring/summer 2017!

10 trends voor spring/summer 2017!

De nieuwste trends, modekleuren, stijlen… We hebben de trends voor 2017 voor je op een rij gezet om er ook dit jaar weer volgens de laatste trends bij te lopen! 

1. Tailleriem

Of het nou een grote leren riem is of een touwtje; komende zomer wordt alles aangesnoerd met een strakke tailleband. Het voordeel hiervan is dat het de vrouwelijke lichaamsvormen mooi accentueert en zorgt voor een getailleerd jurkje of top.

2. Deconstructed

Overhemden, T-shirts, Jurken en tops worden afgeknipt, en weer aan elkaar gezet. Af en toe lijkt het net of er een kind met een schaar heeft gespeeld bij de kledingstukken van haar ouders. Leuk! Dat betekent dat je dus ook zelf met een schaar aan de slag kunt en oude kledingstukken kunt omtoveren in DIY trendy kleding. Helemaal zelf ontworpen en volgens de trend van nu!

3. Cross body tas of rugzak

De cross body tas is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Deze kleine en handige tasjes zijn ook dit jaar weer een mode-item, omdat ze niet alleen trendy zijn, maar ook klein en praktisch! Hetzelfde geld voor rugzakken, welke we dit jaar ook in kleine varianten zien.

4. Nieuwe laagjes trend

De laagjes trend krijgt dit jaar een heel nieuwe dimensie! Denk aan doorzichtige jurken over een short of broek, of een blouse met een gilet en jas. Zoveel laagjes als het maar kan!

5. De legging

Comfortabel, sportief en super easy! Wie van mening is dat leggings geen broeken zijn, zal zijn mening komende zomer waarschijnlijk nog even moeten bijstellen. De functionele sportlegging werd al massaal omarmt door bloggers en fashionista’s en de sporttrend wordt nu ook doorgevoerd bij grote merken.

6. From your boyfriend

In 2016 zagen we al aardig wat oversized truien en jacks voorbij komen en in 2017 gaat de oversized trend gewoon door! Draag een oversized trui op een skinny jeans om je slanke benen te benadrukken. Of laat je wespentaille goed uitkomen in een oversized trui of jurk met de (jaja, dubbel trend!) tailleriem! Ook kun je de oversized trend in andere kledingitems doorvoeren, zoals een wijde pantalon, loose fit T-shirt of oversized (denim) jack. Zorg dat je niet te veel onder je oversized kledingitem draagt, want dan wordt het geheel al gauw massaal. Je kunt voor een all boyish look gaan door de hele kledingkast van je vriendje te plunderen, of gewoon 1 oversized item te combineren met je andere (vrouwelijke) kleding.

7. Langer dan lange mouwen

Onhandig? Ja. Trendy? Ja. Dit jaar zien we veel laaaaaange mouwen bij blouses, tops, jurken en jasjes. Wist je dat lange mouwen niet alleen je armen optisch langer maken, maar je hele lichaam langer doet lijken? En daarmee dus ook slanker. Dat is dan weer een plus!

8. Schoudervulling

In de jaren tachtig kwam schoudervulling in de mode, omdat vrouwen hiermee konden laten zien dat ze net zoveel power hadden als mannen. Inmiddels hebben we die schoudervulling natuurlijk allang al niet meer nodig (thanks sportschool!), maar is het evengoed een leuke comeback trend!

9. Sporttrend

Noemen ze jou ook wel sporty spice? Dan zul je deze trend erg waarderen! Maar ook voor de vrouwen die minder graag veel tijd in de sportschool doorbrengen is de sport trend een leuke en comfortabele trend. Daarnaast krijgt de sport trend in 2017 een upgrade doordat er een chique randje aan wordt toegevoegd!

10. Meer bloot op straat

Nooit gedacht dat topjes welke lijken op een BH of korset tot de sectie trendy in plaats van ordi gingen behoren. In de zomer van 2017 worden BH’s of korsetten zelfs met alleen een loshangend vestje of transparant kledingstuk erover gedragen. Daar worden de mannen vast heel vrolijk van…

Chat met ons