Blog

Terug naar overzicht
Casual wear niet meer weg te denken in 2020!

Casual wear niet meer weg te denken in 2020!

Casual wear

Nu we allemaal veel meer thuis zitten kan je niet meer zonder casual wear. Van joggingbroeken tot truien en sweaters, je kan er niet genoeg van hebben!

Truien

Truien zijn dit najaar weer helemaal hot en trending! Wie houdt er nou niet van om met koude en regenachtige dagen lekker binnen te zitten in een warme trui of coltrui? Bij Kelly Jeans hebben we een ruim assortiment en helpen wij u graag hiermee verder online of in een van onze winkels!

Gehaakte of gebreide truien

Deze truien mogen dit najaar niet missen in jouw kledingkast. Naast dat ze super comfortabel en warm zijn, zijn ze ook nog eens op meerdere manieren te combineren! Combineer jouw gehaakte of gebreide trui met een skinny jeans, leren jas en boots om een stoere look te creëren. Of combineer de trui juist met een maxi rok en sneakers om de look wat speelser te maken.

Naast de truien voor dames zijn de truien voor heren natuurlijk ook niet te vergeten. Maak je look helemaal af door een stoere, maar warme trui van bijvoorbeeld: Calvin Klein, PME Legend, Cast Iron, Pure White of Antony Morato te dragen! Kortom er is dus genoeg keuze om er warm en comfortabel bij te lopen dit najaar.

Opvallende prints

Voor als je er net iets meer uit wil springen dan de rest bestaan er ook truien met prints! De prints komen vaak in verschillende vormen en kleuren en dit maakt ieder kledingstuk uniek. Zie jij jezelf al helemaal lopen in truien met print? Neem dan gauw een kijkje online of shop in een van onze winkels!

Joggingpak of joggingbroek

Niets is lekkerder dan thuis op de bank te zitten in jouw favoriete joggingpak of joggingbroek! Maar welk joggingpak past nou bij jou? Hou je meer van een nettere of een lossere joggingbroek? Heb je liever een dunnere of een dikkere stof? Ontdek het allemaal bij Kelly Jeans!

Dames

Heren

Chat met ons