Blog

Terug naar overzicht
Coachella Festival 2017

Coachella Festival 2017

De Coachella Festival Fashion Trends van 2017!

Het Coachella Valley Music & Arts Festival is toch wel mijn nummer 1 festival als het aankomt op modetrends. Het is een van mijn grootste dromen om dit festival een keer in ‘real-life’ mee te maken, maar voor nu ben ik al ontzettend blij met de grote hoeveelheid outfit foto’s die elk jaar op Social Media verschijnen. Coachella is misschien wel het grootste mode festival van de hele wereld. Noem een bekend model of modeblogger en hij/zij is aanwezig. Maar waarom is de opkomst van beroemdheden elk jaar weer zo gigantisch? Dat zal ik je uitleggen… Het Coachella Festival draait namelijk niet alleen om muziek (hoewel er gigantische concerten worden gegeven), het festival is véél meer dan alleen optredens. Naast de muziek wordt er elk jaar een grote hoeveelheid aan indrukwekkende kunst en de grootste modetrends van dat jaar getoond. De mode-elite van over de hele wereld trekt massaal naar het festival om hun zorgvuldig bij elkaar gezochte outfits te showen en inspiratie op te doen. ’Zien en gezien worden’ is wel iets wat bij Coachella hoort. Hou je er niet van om met je outfit te showen, dan heb je er niks te zoeken. 

Coachella Music & Arts Festival 2017

Het Coachella Festival werd in het eerst gehouden in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste ‘music and fashion’ festivals van over de hele wereld. Twee weekenden lang kunnen bijna een miljoen festivalgangers losgaan op de leukste muziek en tegelijkertijd hun ogen uitkijken naar de laatste modetrends en gaafste outfits. Wil jij het festival ook graag een keer bijwonen (wie niet)? Of het nou is om Hollywood sterren te spotten, inspiratie op te doen of gewoon helemaal los te gaan. Een dikke portemonnee meebrengen lijkt me handig…

Coachella X Kelly 

Zoals ik eerder al zei, heb ik het Coachella Festival helaas nog nooit kunnen bijwonen. Maar dat betekent niet dat ik ‘het hele gebeuren’ niet op de voet volg om zowel jullie als mezelf van inspiratie te voorzien! Een aantal van de coole outfits heb ik eruit getrokken om een vergelijkbare outfit zelf samen te stellen. Look & be inspired!

coachella festival 2017

coachella festival fashion

coachella festival styles

coachella festival 2017 fashion

Chat met ons