Blog

Terug naar overzicht
Cowboy boots zijn de trend van 2017!

Cowboy boots zijn de trend van 2017!

Cowboy boots zijn de trend van 2017!

Ruig leer, puntneus en stoere hak… cowboylaarzen zijn de trend van 2017! De stoere cowboy boots zijn gemakkelijk te combineren en geven elke outfit een upgrade! We zien de cowboylaarzen in hoge en lage modellen en in verschillende kleuren en patronen. Draag de laarzen onder een jurkje en verander je outfit van schattig naar stoer en gedurfd! Of combineer de cowboy boots met leer, denim, suède of franjes voor een volledige cowgirl look! Ben je helemaal klaar voor de uitdaging? Ga dan voor lange cowboylaarzen, deze zijn nog opvallender dan de korte variant.
Schrik niet als de leren laarsjes in het begin nog niet lekker zitten. Door het stugge leer moet je de laarzen eerst goed inlopen, maar daarna zitten ze als gegoten!

Cowboy laarzen zijn de trend van 2017! De stoere cowboy boots zijn gemakkelijk te combineren en geven elke outfit een upgrade! We zien de cowboylaarzen in hoge en lage modellen en in verschillende kleuren en patronen. Lange cowboylaarzen zijn nog opvallender dan de korte variant. Vandaag dragen we lange zwarte cowboy boots met een grijze jeans en een zwart-witte blouse.

Chat met ons