Blog

Terug naar overzicht
De allerleukste sieraden!

De allerleukste sieraden!

Wil jij graag je outfits levendiger maken? Doe dit dan met de prachtige en tijdloze sieraden van La Loe Jewels! Je shopt ze in onze filialen in Hoorn en Heerhugowaard!

La Loé Jewels Oorbellen

Oorbellen geven je nét die finishing touch waar je naar opzoek bent! Voor de ideale oorbellenparty shop je oorbellen van La Loe Jewels. Er is keuze tussen goud en zilver en natuurlijk verschillende designs. Wees niet bang om verschillende oorbellen met elkaar combineren voor een speels effect!

La Loé Jewels Armbanden

Ook zijn er prachtige armbanden te verkrijgen! Deze kun je natuurlijk perfect combineren met een bijpassende ketting of ring! Kies voor een prachtige schakelarmband, een bangle armband of een armband met schattige kralen. Draag de armbanden los, of draag verschillende armbanden samen! Maak het zo gek als je zelf wilt.

La Loé Jewels Kettingen

De kettingen van La Loe Jewels zijn ook perfect te combineren, kies voor een grovere ketting of een fijne ketting met kralen! Ook zijn er verschillende lengtes welke je natuurlijk over elkaar heen kunt dragen om je outfit nét een beetje extra te geven!

La Loé Jewels Ringen

Ringen zijn niet alleen heel trendy, ook zijn ze erg flatteus! Combineer je ringen weer met een bijpassende ketting of armband. Draag verschillende ringen bij elkaar voor een stoere uitstraling!

Dat je een trouwring aan je linkse hand draagt is natuurlijk geen geheim! Maar wist jij al dat het dragen van ringen op bepaalde vingers een symbolische betekenis heeft?

Een ring om je pink staat namelijk voor communicatie, ook zou het je creativiteit stimuleren. Het is geen verassing, maar een ring om je ringvinder staat voor liefde en schoonheid. Met een ring om je middelvinger toon je je wilskracht, dit staat symbool voor veiligheid en zekerheid. Een ring om je wijsvinger staat voor ambitie en vertrouwen. En wie een ring om zijn/haar duim draagt straalt onafhankelijkheid uit!

La Loé Jewels Materiaal

De sieraden van La Loe Jewels zijn gemaakt van stainless steel, de sieraden die behoren tot de ‘My La Loe’ collectie hebben zelfs een 14K goudlaagje! Deze sieraden zijn zelfs prachtig na contact met water, zo kun je nóg langer genieten van je geliefde sieraden!

Om het voor jezelf nét iets makkelijker te maken om je sieraden op te bergen kun je hieronder een paar handige tips vinden!

  • Ruim je sieraden na het afdoen meteen op, zo voorkom je dat je ze kwijt raakt en heb je ze altijd binnen handbereik!
  • Berg je kettingen op in een speciale doos zodat je niet elke keer die vervelende knopen uit elkaar moet zien te halen.
  • Bewaar je oorbellen in een speciaal fluwelen zakje! Zo houd je je paar bij elkaar en voorkom je beschadigingen.
  • Berg je ringen die je niet draagt apart op in een speciaal doosje of zakje, zo voorkom je dat je ringen beschadigen of kwijtraken!
Chat met ons