Blog

Terug naar overzicht
De Fishnet Panty Trend

De Fishnet Panty Trend

De Fishnet panty trend!

Deze trend had je waarschijnlijk al lang al in de gaten! De gaten panty komt elk feest wel een paar keer langs en ook Instagram staat er vol mee. Ooit gedacht dat deze panty van zijn ‘sletterige’ reputatie af zou komen en weer een trend zou worden? Ik niet, maar ik ben er wel heel blij mee! De fisnet panty is dit jaar namelijk alles behalve sloerig. Daarnaast kun je ze eindeloos combineren! Hieronder vind je een aantal van onze fishnet looks, maar wees vooral zo vrij om lekker zelf te experimenteren!

Hoe draag je de fishnet panty?

Fishnet panty met kleine gaten

De fijne fishnet panty is natuurlijk leuk onder een jurkje, maar de fijne fishnet panty is ook super stoer onder een denim short of een gescheurde jeans. Doordat de panty kleinere gaten heeft, valt deze beter op onder een gescheurde broek dan een panty met grote gaten. 

Fishnet panty met grote gaten

De grove fishnet panty is perfect voor onder een stoer jurkje of een (high waist) denim shortje! Draag er een paar stoere boots of hakken onder en alle ogen zullen jouw kant op draaien!

Fishnet panty boven je jeans 

Om een ultieme trendy look te creeeren trek je de fishnet panty omhoog tot deze net boven je navel uitkomt. Draag een croptop, zodat er een stukje van de gatenpanty zichtbaar wordt bij je buik. Hoe meer je van de gatenpanty ziet, hoe beter.

Fishnet panty onder je jeans

Rol de broekspijpen van de gescheurde jeans nog een beetje op, zodat de gatenpanty ook zichtbaar wordt aan de onderzijde van de jeans. Maak de fishnet look helemaal af door er (open) hakken onder te dragen! Liever platte schoenen? Combineer de fishnet panty (of sokjes) dan met instappers of andere platte schoenen, bijvoorbeeld nette leren schoenen. 

De fishnet sokjes

Wil je ook aan de trend mee doen, maar vind je de fishnet panty wel erg heftig? Dan zijn fishnet sokjes een trendy oplossing! Hierbij maakt het overigens niet uit als het randje van de fishnet sokjes zichtbaar onder je broek uitkomen. Draag de fishnet sokjes bijvoorbeeld onder een jeans met open hakken of met instappers of andere platte schoenen.

Chat met ons