Blog

Terug naar overzicht
Dé herfsttrends van 2023 shop je bij Kellyjeans!

Dé herfsttrends van 2023 shop je bij Kellyjeans!

Herfsttrends 2023!

De warme zomerdagen hebben we onderhand achter de rug en de winkels verwelkomen hun nieuwe herfstcollectie. De truien, jassen, jeans en sneakers liggen weer voor het oprapen en dragen de nieuwe trends met zich mee. Veel merken hebben ons weer verrast met de prachtige items. Laten we snel doorgaan naar de herfsttrends van 2023. Lees snel verder!

Trend alert! - Broeken met prints

De broeken met prints zijn weer helemaal terug van weggeweest! De winkels en online webshop zijn namelijk tot de nok gevuld met broeken met prints. Maar hoe combineer jij deze broeken uit de herfstcollectie? Of nog belangrijker, waar koop je ze? Onze favoriet is toch echt de Studio Anneloes broek. De broeken van Studio Anneloes komen in diverse printjes en modellen. Ook staat het merk bekend om haar uitstekende pasvorm en comfortabele feel.

Maar hoe combineer je de broek met print? Dat is natuurlijk de vraag die we beantwoord willen hebben. Uiteraard kan dit bij elk model broek een andere combinatie zijn. Bij een kleurrijke en drukke print, is het mooi om een simpele basic te combineren. Door een rustige top met de broek te combineren komen de kleuren nog meer tot hun recht.

Hou je liever van een wat uitdagendere outfit? Combineer je kleurrijke broek met een speelse top met prints. Je kunt het beste rustige prints dragen samen met een opvallende print. Zo oogt de outfit wat rustiger, omdat het meer bij elkaar is afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende broek met een wat rustigere print top!

Comfy oversized

Zoals de titel al verklapt, is de comfy oversized trend een van de grootste dit seizoen. Oversized is niet meer weg te denken uit 2023 en al helemaal niet uit jouw herfstgarderobe! Oversized kleding vind je in elke categorie van kleding wel terug. De benaming ‘oversized’ staat voor de ruimste pasvorm van allemaal. Naast dat de kleding modieus is, zit het ook nog mega comfortabel! En wie wil dat nou niet om in de koude herfstdagen lekker in weg te kruipen?

Back to basic

Mogelijk heb je deze trend al voorbij zien komen bij Prada en Gucci maar de basic en tijdloze stukken zijn deze herfst niet meer weg te denken. Denk hier bijvoorbeeld aan de klassieke en tijdloze truien, jeans en jassen. Niet te vergeten zijn uiteraard de jumpsuits. Jumpsuit komen in diverse kleuren en samenstellingen. Zelf zijn wij erg fan van een Basic Studio Anneloes jumpsuit. Deze jumpsuits hebben namelijk een klassieke uitstraling maar ook een heerlijk comfortabele pasvorm. We love!

Combineer deze herfst je favoriete basics met elkaar om helemaal mee te gaan met de najaar trends van 2023!

Dé nieuwe trendkleuren van de herfst!

Hoewel beige al lang de troon spant bij de herfstkleuren, komen er dit jaar meerdere de hoek om kijken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur grijs en navy. De kleuren tonen chique en zijn al erg populair in Milaan, Parijs en New York! Ook wij zijn helemaal weg van de tinten. De kleuren zijn ook nog eens gemakkelijk te combineren met je favoriete basics, maar ook zijn de kleuren gemakkelijk als ton-sur-ton te stijlen.

De kleuren beige, grijs en navy zijn dus zeker niet te missen in jouw herfstgarderobe!

Shop dé herfsttrends van 2023 bij Kellyjeans!

De herfsttrends zijn gemakkelijk te bestellen op onze webshop of winkels. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Chat met ons