Blog

Terug naar overzicht
De kleuren en trends van najaar/winter 2018

De kleuren en trends van najaar/winter 2018

De kleuren van dit seizoen.

We willen er nog niet aan geloven, maar de dagen worden weer korter en als je de deur opent voel je de herfst direct. Tijd voor een nieuwe garderobe! Welke items MOET je dit seizoen echt in je kledingkast hebben hangen voor een goede basis?

Glitter Fashion trend

We zagen deze zomer al steeds meer glitters, maar ook deze winter kan de glitter echt niet ontbreken in jouw garderobe. Net als goud en zilver of een combinatie van alles. Werkelijk alles kan en je mag het zo gek maken als je zelf wilt.

Trendkleuren najaar 2018

Naast glitters, goud en zilver zien we ook veel andere kleuren. Vooral mosgroen, okergeel en rood zien we deze winter veel voorbijkomen. Prachtige kleuren die ook samen erg goed te combineren zijn! Ook zien we in deze kleuren en andere kleuren heerlijke zachte teddyjassen. Zwart en wit zien we eigenlijk vooral in ruitvorm terugkomen. Gecombineerd met een van de hierboven genoemde kleuren of met een andere ruit.

We kunnen dus concluderen dat we van al deze trends bij elkaar enorm blij worden! Kleurrijk, gezellige glitters en knuffeljassen.

Shop snel jouw basis essentials voor deze winter.


Teddy winterjassen

Okergeel, mosgroen en rood

Chat met ons