Blog

Terug naar overzicht
De trendkleuren van de lente 2023 !

De trendkleuren van de lente 2023 !

Kleurenpallet lente 2023!

Het voorjaar is weer begonnen en daarmee kan een blog over de kleurenpallet van de lente van 2023 uiteraard niet ontbreken! Kleur kan compleet je outfit veranderen. Hoe, vertel ik je uitgebreid in dit blog!

De trendkleuren van de lente 2023

Waar in de winter de focus lag op de donkere en neutrale tinten, is het nu tijd om weer te denken aan vrolijke, levendige kleuren. Ook wordt het combineren van kleuren zeker gewaardeerd! Laten we snel beginnen met meest opvallende kleuren.

Magenta weer terug van weggeweest

Laten we beginnen met de prachtige rood-roze kleur Magenta! De rood-roze kleur is zeer opvallend en straalt pure vreugde uit. De kleur wordt gezien als spannend, zelfverzekerd maar ook zeker vrouwelijk. Draag magenta dus voor een echt statement. Combineer een magenta-kleurige broek of colbert met je favoriete items in een wit of beige tint en maak de look af met een sexy-hak of vlotte-sneaker! Shop jouw nieuwe items in de kleur magenta hier!

Metallic

Waar de meeste looks met A spice of metallic eind 2022 op veel festivals begon, komt de trend nu steeds meer naar boven. Zowel in het zilver als in het goud is de metallic-look helemaal hot! Voeg een metallic-accessoire toe, of ga voor een totale metallic-look. Is het je toch iets te veel? Kies dan voor een tussenweg door bijvoorbeeld een metallic colbert, broek of pumps te combineren met je favoriete dagelijkse look!

Pastel is always a good choice!

Bij pastelkleuren kun je aan verschillende kleuren denken, bijvoorbeeld; hemelsblauw, pastelgeel, mosgroen en pastel roze. Al deze kleuren stralen vrolijkheid en positiviteit uit. Wees dan ook niet bang om vooral de kleuren met elkaar te combineren, of met andere zachte kleuren. Zo passen vrijwel alle pastelkleuren goed bij zachte beige/witte tinten.

Ook is het leuk om meerdere keren dezelfde kleur in je outfit terug te laten komen. Denk hierbij aan een donkergroene chino, met witte blouse, mosgroen vest en afgetopt met een donkergroene hak! Shop jouw nieuwe outfit op kellyjeans.nl!

Rood, rood en nog eens rood!

Naast de rood-roze magenta kleur is ook de felrode kleur weer helemaal het en happening! Ga voor een gedaagde look en combineer je rode pak, met prachtige pumps en een tas. Met deze kleur val je namelijk niet alleen op, maar kom je ook nog eens goed gekleed voor de dag. Een echte powervrouwlook dus!

Mocht je het nog steeds moeilijk vinden om kleurige items te combineren, neem dan snel een kijkje op onze socials! Je kunt hier namelijk niet alleen de nieuwe collectie bekijken, maar krijgt ook wekelijks outfitinspiratie van ons! Je kunt ons vinden op Instagram onder de namen; @kellyjeans.women & @kellyjeans.men. Mocht je ons liever via Facebook in de gaten houden kan je ons vinden onder de naam; Kellyjeans.

Trendy lente artikelen online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar nieuwe lentekleding? Al onze lentekleding is gemakkelijk online te bestellen op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Mocht je liever in een van onze winkels terecht willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor de openingstijden van de winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend vind je door hier te klikken.

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons