Blog

Terug naar overzicht
De winterjassen trends voor 2018!

De winterjassen trends voor 2018!

Dames en heren winterjassen trends voor 2018

Nog heel even en dan komen de wintermaanden er alweer aan. Niet alleen het klimaat in Nederland zal veranderen, maar ook jouw kledingkast! Je zult je er straks toch echt aan moeten toegeven. De winterjas moet weer aan. Daarom hieronder de winterjassen trends van 2018.

De oversized jas

The bigger, the better. Volume staat centraal bij deze trend. Naast het feit dat deze jas fashion uitstraalt is deze ook nog heel praktisch. Er past namelijk makkelijk een dikke trui onder. Hou jij ervan om een statement te maken, dan is deze jas wat voor jouw!

De Fake fur jas

De trends van 2018 draaien om warmte en comfort. De trend die deze winter dan ook echt niet te missen valt, is de fake fur jas. Je hoeft het deze winter niet meer koud te hebben met deze jas, want de manier waarop deze wordt geproduceerd en de materialen die worden gebruikt zijn zo goed, dat deze jas net zo warm en mooi is als een jas van echt bont. Je hoeft je dus niet meer schuldig te voelen! Je ziet de fake fur jas in allerlei kleuren en prints. Vooral de panter print is in 2018 helemaal hot. Wanneer je deze trend draagt zal je wel een beetje zelfvertrouwen moeten hebben, want je trekt zeker alle aandacht naar je toe.

Puffer jackets

Deze trend is niet te missen! Het puffer jacket zagen we vorig jaar al voorbij komen bij verschillende influencers en dit jaar is de trend nog duidelijker aanwezig! Was jij vorig jaar al aan het twijfelen om een puffer jack aan te schaffen? Dit jaar is dé tijd om een puffer jack te kopen! Tijdens New York Fashion Week was het puffer jack een populair item bij verschillende ontwerpers. Het jack werd voor het eerst populair in de jaren ’80 en ’90. In 2016 herintroduceerde Demna Gvasalia het jack toen er pufferjackets verschenen in de nieuwe wintercollectie van Balenciaga. Sindsdien is de trend door verschillende modeketens opgepakt.

De lange heren jas

Ben je op zoek naar een casual winterjas of een jas die een chiquere uitstraling heeft, dan ben je bij deze trend aan het goede adres. Dit jaar zijn de lange heren winterjassen in allerlei varianten verkrijgbaar, want de scheiding tussen casual wear en office wear is groter dan ooit. Ben je op zoek naar een casual winterjas? Denk dan aan een langere gewatteerde jas die net boven je knie komt. Wanneer je op zoek bent naar een nettere winterjas voor naar je werk of belangrijke afspraken kan je denken aan een trenchcoat model. Dit model is deze winter ook zeker niet meer te missen.

Praktische jassen

De interesse in praktische heren- en dames jassen is voor ons geen verassing. De trend is in lijn met de praktische schoenen die we dit jaar zien, denk maar aan de “ugly” sneaker trend o.a. te zien bij de grote, grove schoenen van Balenciaga. Schoenen die eerst door veel mensen werden verafschuwd, worden nu als “modieus” gezien. En ook wij merken dat we in de trend mee gaan. Waarom zouden we comfy jassen, kleding en schoenen vermijden als ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens trendy? Wij omarmen de praktische trend graag en gaan dan ook zeker voor een praktische, comfortabele en warme jas met een lange levensduur. Hiernaast zien deze praktische winterjassen er ook nog eens prachtig uit!

Dames winterjassen

Heren winterjassen

Chat met ons