Blog

Terug naar overzicht
De wintertrends van 2020 en 2021!

De wintertrends van 2020 en 2021!

Modetrends voor de winter van 2020 en 2021!

Sommige willen er nog helemaal niet aan denken, terwijl anderen er juist naar uitkijken, de winter! Voordat je het weet, kunnen door de koude dagen en donkere nachten, de truien, lange broeken en winterjassen weer uit de kast. Om je helemaal up-to-date te houden over de wintertrends van 2020 en 2021, praten we je in dit blog even bij.

Vintage, denim of leer, alles is mogelijk

In de wintertrends van 2020 en 2021 is alles mogelijk. Van leer tot denim en van aardetinten tot felle kleuren. Maar ook vintage. Onder vintage verstaan we vooral de bredere schouders, pofmouwen, plooirokken en oversized kleding. Ook krijg je tijdens de trends van 2020 en 2021 de vrijheid om te combineren, met alle kledingstukken die je maar wilt. Niks is te gek. Bij Kelly Fashion vinden we het belangrijk dat onze klanten zich goed en zelfverzekerd voelen bij hun eigen stijl. Ook zijn we bereid om je hiermee te helpen in een van onze winkels.

Kleurentrends

De felle neon kleuren zijn weer helemaal in. Groen, geel of paars, noem het maar op. Maar waarom nou kleur? Door het dragen van kleurrijke kleding, voel je je vrolijker en zelfverzekerd. Kleur kan dus erg veel uitstralen. Wel is het goed om een balans te vinden in deze zee van kleurentrends. Door donkere kleuren word je vaker serieuzer ingeschat. Tot tegenstelling tot fellere kleuren. Hierbij geef je namelijk sneller een energiekere indruk.

Naast de felle neon kleuren, zijn ook warme kleuren nog steeds een fashion trend. Kleuren zoals bruin, oranje en rood, blijven kleuren die jaarlijks terug komen in de herfst en winter periode.

Chat met ons