Blog

Terug naar overzicht
De zomerkleuren van 2021

De zomerkleuren van 2021

Pastelkleuren

Je wilt een nieuwe frisse look voor de lente en zomer, maar weet niet welke kleuren populair worden? Waar geel van de lente nog erg populair was, gaan we nu over naar de welbekende pastelkleuren. De frisse en kleurrijke pastelkleuren waren in 2020 al erg populair en komen nu weer allemaal terug. Deze kleuren zijn erg makkelijk te combineren, waardoor je dus al gauw een mooie zomeroutfit aan hebt. Ook is het leuk om pastelkleuren te combineren met donkere aardetinten. Hierdoor zorgt de lichte kleur voor een frisse touch.

Onze kleding in pastelkleuren

Marigold en Illuminating Yellow

De marigold die ook wel wordt gezien als warm oranje/ geel is ook erg populair. Deze kleur werd in de lente veel gedragen, maar is ook voor de zomer een erg mooie pastelkleur. Een marigold shirt boven een ultimate grey broek is een perfecte zomeroutfit. Ook illuminating yellow was erg populair in de lente. Deze kleur staat voor zon en hoop: de hoop dat we deze zomer weer kunnen genieten.

Onze gele en oranje kleding

Inkwell en French Blue

Inkwell en french blue zijn ook populaire pastelkleuren die in de zomer van 2021 veel gedragen gaat worden. Deze kleuren stonden ook hoog op het lijstje in het winterseizoen en zijn nu mooi te combineren met de lente/zomer kleuren. De kleuren gaan tientallen jaren mee en hebben daarom ook de bijdrage aan duurzaamheid. Voor de zomer zou een inkwell of een french blue jurk perfect zijn als je op zoek bent naar een losse outfit.

Onze lichtblauwe kleding

Mint en Willow

De kleuren mint en willow waren afgelopen herfst en winter erg veel te zien. Ook deze kleuren vielen zo goed in de smaak, dat ze in de lente en zomer nog gedragen worden. Mint zorgt voor een verfrissende look. Precies wat je zoekt voor de lente en zomer. De kleur willow ligt dicht in de buurt van army green, maar toch is er een verschil. Een willow shirt boven een zwarte broek en sneakers zou de perfecte outfit zijn voor dit seizoen. Door mint te gebruiken in je outfit, krijg je een frisse uitstraling.

Onze groene kleding

Nude tinten

Nude tinten zoals beige, crème, zandkleur, lichtgrijs en off white vallen erg in de smaak voor zomer 2021. Een beige jurk onder een witte top is perfect voor een stijlvolle zomerse look. De tinten combineren in je outfit zorgt voor rust in je outfit. De tinten zorgen ook voor een luchtige en minimalistische look. Vind je de nude tinten te licht? Draag ze dan bij zwart.

Onze off white kleren

Chat met ons