Blog

Terug naar overzicht
De zonnebrillen trends voor 2017

De zonnebrillen trends voor 2017

De zonnebrillen trends voor 2017

Nu de zon steeds vaker en langer schijnt kan een mooie zonnebril niet meer ontbreken. En als jij een echte festivalganger of vaak op het strand te vinden bent is een trendy exemplaar een must-have! Stel je voor dat je met je vrienden een selfie maakt en als enige met knijpoogjes op Instagram staat? Nee dat laten we niet gebeuren! Met de juiste zonnebril kun je namelijk echt de show stelen en je outfit net dat beetje extra geven. Ik heb de laatste tijd veel om mij heen gekeken en de belangrijkste (en leukste) zonnebrillen trends voor jullie verzameld!

Oversized zonnebril

Think big! Waarom zou je een ingetogen zonnebril dragen als je ook een grote, opvallende zonnebril kunt nemen? Een grote zonnebril straalt glamour, power en fashion uit! Niet alleen de zon hoeft te shinen deze zomer!

Ronde zonnebril

Round and round we go! Een ronde zonnebril en dan het liefst zo groot mogelijk! Een grote ronde zonnebril is super trendy! Liever wat subtieler? Dan kun je ook gaan voor een kleine ronde zonnebril, hoewel mijn voorkeur toch echt uit gaat naar BIG!

Cat-eye zonnebril

De cat-eye zonnebril is al een tijdje een populair model. En terecht, want met een cat-eye zonnebril steel je gegarandeerd de show! Ideaal voor de selfie kings & queens onder ons!

Wayfarer zonnebril

De Wayfarer zonnebril is de perfecte zonnebril voor wie het lekker casual wil houden. Deze zonnebril past overal bij en is leuk voor zowel mannen als vrouwen. De Wayfarer zonnebril is vooral bekend van sterren als Michael Jackson en Madonna. De zonnebril is verkrijgbaar in veel kleuren, maar mijn favoriet is toch wel een zwarte uitvoering met donkere of blauw/groene glazen. 

Pilotenbril

Gaat deze bril ooit vervelen? Bij veel mensen waarschijnlijk niet. Ik kan mij in ieder geval niet meer herinneren dat deze bril niet gedragen werd. Hoewel ik heel eerlijk gezegd wel een beetje uitgekeken ben op de pilotenbril kan deze variant dus wel nog steeds. Liever geven wij de pilotenbril een funky twist door een andere kleur glazen te nemen of te gaan voor een gekke montuur kleur. 

Witte zonnebril

Dit vind ik een leuke! Een all-white zonnebril à la Kurt Cobain is deze zomer een hit! Lekker zomers en verfrissend! We like! 

Geometrische zonnebril

Geometrische zonnebrillen met hoeken en punten, hoe gekker hoe beter! En dan het liefst met een dikke rand, zodat de vorm van de zonnebril lekker opvalt. 

Vlinder zonnebril

Be like a Butterfly, pretty to see, hard to catch! Zonnebrillen met de uistraling van vlindervleugels. Een leuke variant op de cat-eye zonnebril! Deze zonnebril moet je wel even passen, want hij staat niet bij elke gezichtsvorm. 

Zonnebril met een platte bovenkant

Stoer voor zowel mannen als vrouwen! Een lange, horizontale bovenzijde. Bij voorkeur met een dikke rand, zodat de horizontale lijn lekker opvalt. En natuurlijk weer zo groot mogelijk! 

Zonnebril met gekleurde glazen

Blauw, groen, geel. Kies jouw favoriete kleur voor de glazen van je zonnebril! Licht doorschijnende glazen met een opvallende kleur zorgt ervoor dat een “oud” model er weer uitziet als nieuw!

Glitter zonnebril

Waarschijnlijk geliefder onder de dames dan onder de heren. Want welke vrouw houdt er nu niet van een beetje glamour? (of een heleboel). Swarovski steentjes op de pootjes of aan de voorzijde van het montuur laten je zonnebril letterlijk shinen!

Futuristische zonnebril

Futuristische zonnebrillen met een hoog James Bond gehalte zijn nog zo’n opvallend item. Lekker gek en tegelijkertijd stralen deze zonnebrillen “power”uit! Ga voor een exemplaar met een dik (wit) montuur en donkere glazen. 

Zonnebril met een dubbele draad

Een zonnebril met een dubbel stuk aan de boven (of onder)zijde zagen we al eerder bij de aviator zonnebril. Maar dit jaar zien we de dubbele stukken bij alle soorten zonnebrillen en op allerlei verschillende manieren (zo aan de onderzijde van het glas). 

Plastic zonnebril

Goedkoop? Dit jaar niet! Plastic zonnebrillen zijn namelijk een van de zonnebrillen trends van 2017. En deze zijn alles behalve goedkoop… Zo heeft Gucci er een aantal van maar liefst €1000,-. Ai, hier kopen we wel een namaak van?

Chat met ons