Blog

Terug naar overzicht
Dé Wintertrends van 2023!

Dé Wintertrends van 2023!

Wintertrends 2023

De koude winterdagen en gezellige feestdagen staan weer voor de deur. En dat betekend uiteraard een nieuw blog over dé wintertrends van 2023. Welke kleuren zie je veel voorbij komen? Welke kledingstukken zijn momenteel trending en kunnen echt niet ontbreken in jouw garderobe? Ik neem het allemaal met je door in de blog! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Dé mode kleuren van winter 2023!

Deze winter gaan we back to basic. Volop zwart, wit en bruin tinten zijn te zien in het mode beeld. Naast deze mooie basis kleuren zijn er een paar kleuren voorbij gekomen.

Red & Black

Rood is dé modekleur van deze winter! Vurig rood! Onmisbaar in je garderobe, het kan niet gek genoeg! Zeker in de kersttijd is het té gek om een totale rode outfit te shoppen!

Naast vurig rood is ook de diep donker rode kleur veel te zien. Denk bijvoorbeeld aan een super toffe lederlook broek van Nikkie. Maak de look chiquer met de diep rode blazer van Nikkie, of maak er een stoere outfit van door te combineren met een zwarte top of bomberjack!

Soft Yellow & Ice Blue

Naast de vurig rode kleur zien we ook wat softe tinten. Geel en blauw zijn hierin favoriet! Zowel bij de heren als bij de dames zie je deze mooie zachte kleuren in de collectie. Een mooie col trui of een heerlijk winterse sweater mogen uiteraard niet ontbreken in jouw kast. Combineer dit op een jeans of lederlook broek, een sneaker erbij en jij kan op pad!

Wintertrends!

Naast de modekleuren van de winter brengt de winter ook trending kledingstukken met zich mee. Up to date blijven van de meest stijlvolle trends van nu? Lees dan snel verder!

Glitters en Jumpsuits

De glitters zijn weer volop te zien in onze winkels! Kies je voor het gemak van een jumpsuit? Dan ben je direct klaar met boven en onderkant. Leuke pof mouwtjes en een V-Hals geven de outfit een chique uitstraling. Wij van Kellyjeans.nl zijn mega fan van de glitter jumpsuits van Sisters Point! Ga jij voor safe of ga je voor gewaagder? Sisters Point heeft namelijk ook een hele mooie off-shoulder jumpsuit!

Maar ook de basic jumpsuits van Studio Anneloes blijven ons favoriet! De Essentials van Studio Anneloes zijn er voor elke gelegenheid. Het merk staat namelijk bekend om stijlvolle- en comfortabele pasvorm. Studio Anneloes is er voor elke vrouw en ieder figuur.

Bomberjacks

De bomberjack zie je regelmatig voorbij komen. De stoere zwarte bomberjack van Nikkie, maar ook de mooie diep donker rode van Goosecraft zitten beide heerlijk en maken de look compleet. De bomberjack combineer je op een net jurkje, op een legging of strakke jeans. Met witte sneaker van Nubikk maak je het helemaal af!

Trending schoeisel

Blow up your outfit! Ook in de schoen zien we rood in het mode beeld. Hakken, sneakers, laarzen, al het schoeisel zul je onvermijdelijk voorbij zien komen. Met een rode schoen steel jij de show in de donkere maanden!

Vind je een volledig rode outfit too much? Kies dan voor een mooie zwarte look en maak die af met een rode schoen!

Accessoires maken de outfit

Ook in de sieraden komt de rode kleur weer terug. Het hart staat namelijk centraal in de sieraden trend. In de kerstsferen kies je bijvoorbeeld voor leuke set oorbellen en ring met hartje(s) en kies voor een subtiele glitter of een mooie zwarte of rode kleur.

Shop jouw Wintertrends Essentials van 2023-2024 bij Kellyjeans!

De must-haves zijn gemakkelijk te bestellen op onze webshop of winkels. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Chat met ons