Blog

Terug naar overzicht
Fashion trends zomer 2018

Fashion trends zomer 2018

Zomer trends 2018

Deze zomer staat in het teken romantiek! Ruches, bloemetjes, ruitjes en strikjes, allemaal trends waar we vlinders van in onze buik krijgen. Naast al deze romantische details zien we veel felle kleuren als rood en oranje en als contrast hierop nude kleuren met een gouden gloed. Maar we gaan ook een beetje over de top deze zomer! Denk aan de militaire cargo pants en glitters, maar dan ook heel veel glitters!

Bloemetjes trend

De bloemenprint is helemaal terug van weggeweest! Denk aan lange zomerse jurken met een all-over bloemenprint, bloemenprint tops of een jumpsuit met een leuke print. Of draag een lange rok met bloemenprint gecombineerd met stoere boots en een crop top!

Riemen trend

Een mooie riem geeft je outfit net dat beetje extra. En maak je niet druk, we vragen je niet om een Chanel riem aan te schaffen. Draag bijvoorbeeld een stoere, brede riem over een los bloemenjurkje, gecombineerd met stoere boots en een buideltasje voor de ultieme festival look! Of draag een Guess riem bij een mooie skinny jeans en crop top voor een vrouwelijke look.

Jumpsuits trend

Jumpsuits of eigenlijk eerder playsuits (korte jumpsuits) zijn een grote hit deze zomer! De jumpsuit is niet alleen trendy maar ook nog eens super makkelijk! Trek een paar stoere boots of sneakers onder de jumpsuit aan en je bent “ready to go!”

Denim on Denim trend

Vorig jaar zagen we deze trend al af en toe voorbij komen. Maar dit jaar kun je er niet meer omheen! Te zien bij alle bekende blogsters, vlogsters, influencers en ga zo maar door! De kunst dit jaar zit hem in de kleuren van het denim “pak”. Zo droegen we een aantal jaar geleden alleen twee totaal verschillende denim kleuren op elkaar (denk aan een zwarte jeans en een denim kleurig jack). Maar bij de denim on denim trend van dit jaar worden de jeans en het jack (o.i.d.) juist op elkaar afgestemd qua kleur! 

Ruitjes trend

Je kunt het zo gek niet bedenken of het heeft ruitjes. Rokken met ruitjes, broeken met ruitjes, jassen met ruitjes, colberts met ruitjes en ga zo maar door. Combineer bijvoorbeeld een ruitjes rokje met een ruitjes colbert voor een sophisticated look! Wedden dat jij de show steelt?

Shorts trend

Let’s get short! Een denim short is altijd goed in de zomer. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een ruitjes short (hé, daar is hij weer!) of een short met bloemenprint (en die ook weer!). Draag een lekker luchtig (high waist) shortje gecombineerd met een crop top of opgeknoopte blouse voor de ultieme zomer look.

Loose trend

Vroeger zou je denken dat het een pyjama was, maar tegenwoordig is een wijde broek met een leuke print een echte musthave! Ga bijvoorbeeld een wijde broek met print, gecombineerd met een bijpassende crop top.

Cargo pants trend

De cargo pants werd vroeger gedragen door militairen, maar we zien ze de laatste tijd steeds vaker voorbij komen bij celebs! Draag de cargo pants met een crop top en een paar hoge hakken of sneakers. 

Glitter trend

Onderweg naar de Toppers in Concert? Welnee! Glitters zijn helemaal de trend van deze zomer! Denk bijvoorbeeld aan de mooie glitter rok of top uit de festival collectie van Alix the Label.

Chat met ons