Blog

Terug naar overzicht
Party outfit dames 2018

Party outfit dames 2018

Wat wordt jouw feestoutfit dit jaar?

December staat natuurlijk in het teken van feestjes en gezelligheid! Wat trek jij aan naar het kerstdiner, de kerstborrel of oud & nieuw party? December kent geen overdressed, dus twijfel vooral niet over die opvallende jurk of glitterbroek! Dit is tenslotte dé tijd om eens flink uit te pakken met jouw outfit!

Heb je last van last-minute outfit stress? Wij helpen je graag een handje bij het uitzoeken van een leuke party outfit! Ga jij voor een klassiek jurkje, stoere jumpsuit of opvallende glitterjurk? Laat je inspireren door de verschillende stijlen hieronder!

1. Paillettenjurk of glitter kerstjurk

Je hebt deze trend vast al voorbij zien komen (hij valt nogal op namelijk). De glitterende paillettenjurk! Dit is toch wel dé trend van de winter van 2018/2019! Denk aan zilver, donkergroen, bordeauxrood of met verschillende kleuren. Met een paillettenjurk steel jij gegarandeerd de show!

Glitter jurken

2. Kanten jurk

Een kanten jurkje is elk jaar weer de favoriet van velen. Niet alleen vrouwen zijn er weg van, maar ook mannen zijn vaak gek op kant! Ga bijvoorbeeld voor een jurkje met kant bij de mouwen.

3. Klassieke zwarte kerstjurk

De klassieke jurk heeft als voordeel dat je deze het hele jaar door nog aan kunt trekken naar feestjes, zonder dat je het gevoel hebt dat je “overdressed” bent. Ben jij weg van de de “little black dress”? Ga dan een keer voor een jurkje met een open rug of wijd uitlopende rok om je outfit toch net dat beetje extra te geven. Gecombineerd met een paar hakken zullen alle mannen hun hoofd naar je omdraaien!

Kanten jurk of Little Black Dress

4. Zwarte jumpsuit

Is een jurkje toch niet helemaal jouw ding? Of trek jij altijd al een jurkje aan en wil je juist een keer wat anders? Ga dan bijvoorbeeld voor een klassieke zwarte jumpsuit! Zowel vrouwelijk als sexy en geloof mij, mannen houden ervan! Maar natuurlijk wel met een paar hoge pumps eronder…

5. Glitter (flared) pants

We glitteren nog even door, gewoon omdat het kan deze maand! Naast glitterjurken zijn ook glitterbroeken HOT (and shiny)! Ga bijvoorbeeld voor een zilveren glitterbroek met een flare pijp. Of voor een gekleurde glitterbroek met een aangesloten pijp. As long as it glitters!!

Jouw outfit is natuurlijk niet compleet met de juiste schoenen! Persoonlijk vind ik hakken erg mooi staan onder een jurkje, jumpsuit of flared broek. Bijvoorbeeld pumps of een paar dichte hakken. Maar het is begrijpelijk als je liever niet de hele avond op hakken rondloopt (zeker met oud & nieuw). In dat geval zijn stoere boots een goed alternatief! Zwarte leren boots lopen lekker en geven je outfit een trendy twist.

Succes met het uitkiezen van jouw Kerst en oud & nieuw outfit! En alvast hele fijne feestdagen namens de hele Kelly Family!

Jumpsuit of glitter broek

Chat met ons