Blog

Terug naar overzicht
Goede winterjas merken 2020/2021!

Goede winterjas merken 2020/2021!

Wat zijn goede winterjas merken?

Houd jij er ook van om er warm bij te lopen in de koude wintermaanden? Dan ben je bij Kelly Jeans op het juiste adres! bij Kelly Jeans hebben wij een ruim assortiment van stijlvolle, maar ook comfortabele winterjassen. Merken als: Airforce, Helvetica, Krakatau, Giacomo en PME Legend. Meer weten over een van deze merken? Lees dan gauw verder.

Airforce jas

Airforce staat bekend om zijn warme, maar ook duurzame jassen. Airforce is namelijk al sinds 1999 gespecialiseerd in hoogwaardig gewatteerde winterjassen die niet alleen erg warm en waterafstotend zijn, maar ook een hele comfortabele fit hebben.

Een van de bekendste modellen van Airforce is de parka. Naast dat de parka voor extreme weeromstandigheden is gemaakt zijn ze ook nog een super modieus. Ook benieuwd naar de parka’s van Airforce? Shop jouw favoriet!

Helvetica

De jassen van Helvetica staan bekend om zijn warme en comfortabele winterjassen. Naast dat, zijn de jassen ook erg modieus. De ontwerpers van Helvetica houden namelijk de ontwikkelingen in de fashion erg in de gaten, waardoor de jassen van Helvetica erg hip zijn, maar ook voor een concurrerende prijs verkocht worden! Daarnaast zijn al de winterjassen van Helvetica winterproof.

Krakatau

Het merk Krakatau is een Russisch jassenmerk dat is begonnen in 1999. Het jassenmerk is opgericht in St. Petersburg en opgericht om de mensen te beschermen tegen de onvoorspelbare en strenge Russische winters.

Daarnaast zijn de jassen niet alleen uniek doordat elk model een eigen nummer heeft, maar ook doordat er tijdens het ontwerpen gedacht is aan duurzaamheid. Ook hebben de jassen de meest unieke en bijzondere designs.

Giacomo

Giacomo is een Nederlands modemerk dat zich veel bezig houd met de optimale verhouding tussen functionaliteit en modebewustheid. Giacomo is namelijk gespecialiseerd in mooie jassen. In al de modellen is de extra aandacht terug te vinden in de kleine details.

De jassen zijn dus niet alleen erg modieus, maar ook comfortabel en warm! De jassen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor jij jouw favoriet in deze koude maanden niet wilt missen.

PME Legend

De jassen van PME Legend zijn gericht op functionaliteit en comfort. Al de jassen van PME Legend zijn namelijk ontworpen om je te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Naast dat de jassen vuilafstotend, waterbestendig of waterdicht zijn, zijn ze ook nog eens super modieus.

Goede winterjassen online bestellen

Ben jij nog opzoek naar een winterjas? Al onze winterjassen zijn gemakkelijk online te bestellen op kellyjeans.nl. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze winkels. Wij helpen je graag!

Chat met ons