Blog

Terug naar overzicht
Herfsttrends 2022

Herfsttrends 2022

Herfsttrends 2022

Benieuwd naar de nieuwste modetrends omtrent de herfst? Wij hebben ze weer voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij deze herfst de show steelt met je fantastische outfit! Van top tot teen zal je er prachtig uitzien. Ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Mode 2022: Pakken

Zowel voor dames als voor heren zijn de pakken dit najaar niet meer weg te denken uit jouw garderobe. Deze trend kwam begin dit jaar al langs en blijft gewoon té modieus om niet te benoemen in dit blog. Van oversized tot getailleerd, in alle kleuren en maten zijn ze tegenwoordig te koop. Ga je voor een echte herfstlook? Kies dan voor wat warmere tinten zoals oranje, bruin, beige en cognac.

Winterse kleuren in de herfst - Warme tinten

Tijdens de koude dagen willen we ons graag warm kleden. Naast dikke truien en comfortabele broeken kan je dit ook aftasten in de kleur van je kleding. Oranje, bruin, donkergroen, rood en beige zijn de modekleuren voor de herfst die ook nog eens gemakkelijk te combineren zijn met je favoriete spijkerbroeken, sneakers en rokjes!

Trends van 2022: Hellende mouwen en stijlvolle prints

Ook hellende mouwen zijn niet te missen in dit blog. De hellende mouwen zijn een beetje vergelijkbaar met pof- en ballonmouwen. De mouw staat iets meer omweidt waardoor een speels effect wordt gecreëerd.

De hellende pofmouw wordt veel gecombineerd met een stijlvolle print. Dit zie je zowel terug in truien maar ook in vele blouses. Want ook de printjes zijn weer helemaal terug van weggeweest in de modewereld!

Opvallende kleuren en mouwloze look

Truien, sweaters, broeken, jurkjes en tops in felle opvallende kleuren ga je zeker tegenkomen dit najaar. Jij mag opvallen met je outfit en mag dit zeker aan de buitenwereld tonen! Van fel roze tot fel blauw en van groen naar paars, niks is te gek! Ga er vooral lekker mee op los.

Wil je de opvallende kleuren toch iets meer ingetogen houden? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een opvallende kleur top aan te doen onder een zwarte blazer, of combineer een opvallende blazer met een basic look waarin veel zwart en/ of wit in terug te vinden is. Zo is de kleur toch aanwezig maar iets minder opvallend.

Een nog spannendere opkomende trend is de mouwloze look. Persoonlijk vinden wij het erg leuk om de opvallende kleuren te combineren met de speelse mouwloze look. Door beide met elkaar stijlen, krijg je een unieke maar ook modieuze looks! Inspiratie nodig? Check dan snel onze socials! Je kunt ons vinden onder de namen;

o Kellyjeans.women - Instagram

o Kellyjeans.men – Instagram

o Kellyjeans - Facebook

Herfstmode 2022 is boots, boots en nog eens boots!

Naast de warme kleuren en comfortabele bovenkleding zijn ook schoenen voor bij deze outfits niet weg te denken. Zoals vele andere jaren zijn de stoere boots weer razend populair. De boots komen vanzelfsprekend in vele soorten en maten.

Ga voor de wat grotere boot met leuke studs als je voor een wat stoerdere outfit gaat en juist voor de wat smallere, meer vrouwelijke boot als je ze wilt combineren met een leuk jurkje! Alles kan en niks is te gek. Wees vooral lekker jezelf met je kledingstijl en wees niet bang om een keer wat nieuws te proberen.

Herfsttrends 2022 online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar meerdere herfsttrends van 2022? Al de nieuwe fashion trends zijn gemakkelijk online te bestellen op kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons