Blog

Terug naar overzicht
Het nieuwe kledingmerk Aeden!

Het nieuwe kledingmerk Aeden!

Aeden, het leukste duurzame kledingmerk voor heren!

Kleed je jezelf graag stijlvol en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is het merk Aeden echt iets voor jou! We hebben het merk Aeden nu toegevoegd aan ons assortiment en het merk hangt nu in verschillende Kelly fashion stores! Ben je benieuwd geworden wat het merk Aeden naast duurzaamheid nog meer zo leuk maakt? Lees dan verder.

Over Aeden

Het merk Aeden is ontstaan in 2020 en is al snel uitgegroeid tot een volwaardig merk die staat voor comfort, authenticiteit en exclusiviteit. De kleding van Aeden is tijdloos en ook nog eens duurzaam gemaakt, hoe fijn is dat!

Aeden en duurzaamheid

De kleding van Aeden is niet alleen duurzaam geproduceerd maar ook nog eens gemaakt van duurzame materialen! Aeden is daarom ook GOTS-gecertificeerd. Dit houdt in dat er bij de productie van Aeden kleding gebruik gemaakt wordt van tenminste 95% Biologisch materiaal, er geen gebruik gemaakt wordt van bleekmiddel of andere giftige stoffen, de kleding niet gekleurd is met giftige kleurstoffen en dat de kleding gemaakt is in goede omstandigheden voor mens, natuur en milieu. De meest gebruikte materialen van de kledingstukken van Aeden zijn hierdoor ook biologisch katoen. Verder worden de kledingstukken van het merk Aeden ook gemaakt van een klein percentage polyester en elastaan voor de rekbaarheid van de items.

Aeden pasvorm

De pasvorm van de kleding van het merk Aeden is bij de meeste kledingstukken hetzelfde. De kleding heeft een oversized pasvorm maar je kunt natuurlijk altijd een maatje kleiner kiezen voor een aangesloten fit!

Aeden broeken

De broeken van Aeden hebben een jogger pasvorm, de broeken vallen dus redelijk ruim. Ideaal dus voor je casualwear outfit! De broeken zijn voorzien van een knoop met ritssluiting en hebben een cargozak detail.

Aeden shorts

De shorts van Aeden hebben een losse pasvorm. De shorts zijn voorzien van een elastische tailleband met een trekkoord en cargozakken als detail. De shorts zijn uitgevoerd in neutrale kleuren en zijn daardoor tijdloos en overal bij te combineren!

Onze Aeden shorts

Aeden polo

De polo's van Aeden zijn voorzien van korte mouwen, een rits of een knoopsluiting en een klassieke kraag. De polo's zijn uitgevoerd in neutrale kleuren en daardoor tijdloos en bij iedere gelegenheid te dragen!

Onze Aeden polo's

Aeden T-Shirt

De T-Shirts van het merk Aeden zijn ook weer gemaakt van biologisch katoen. De T-Shirts hebben een ruime pasvorm voor de ideale casualwear outfit! De T-Shirts zijn voorzien van korte mouwen, een ronde halslijn en een recht afgesneden onderkant. De T-Shirts van Aeden zijn uitgevoerd in neutrale kleuren en daardoor te combineren bij iedere outfit!

Onze Aeden T-Shirts

Aeden trui

De truien van het merk Aeden zijn gemaakt van biologisch katoen. De truien zijn warm hebben neutrale kleuren. De truien zijn voorzien van een hooded hals, lange mouwen en een kangoeroe zak aan de voorkant.

Onze Aeden truien

Aeden kleding kopen?

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ook deze leuke kleding van Aeden in je garderobe hebben hangen? Dat snappen wij helemaal! Je shopt Aeden kleding nu gemakkelijk online op www.kellyjeans.nl. Kom je liever passen en de kleding in het echt bekijken voordat je een aankoop doet? Dat kan natuurlijk ook. Kom dan gezellig langs in een van onze winkels!

Aeden hangt in de rekken bij de Kelly Fashion Store in Hoorn en de andere Kelly Fashion stores in Heerhugowaard en Purmerend!

Chat met ons