Blog

Terug naar overzicht
Je favoriete trendy lente schoen van 2023

Je favoriete trendy lente schoen van 2023

Trendy lente schoenen van 2023!

Nu het voorjaar er weer aankomt is het belangrijk om zowel je kleding, maar ook je schoeisel up-to-date te houden. Het is dus weer tijd om een leuk paar schoenen uit te zoeken! Maar hoe? En welk schoeisel ontbreekt nu nog in jouw garderobe? In dit blog vertel ik je alles over het trendy lente schoeisel van 2023. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Loafer terug van weggeweest

Deze klassieker is weer helemaal HOT in de modewereld. Naast het klassieke model, zijn er ook veel unieke ontwerpen om te hoek te komen kijken. Van een instapper tot platform, het is dé trend van nu. Combineer de loafer met je favoriete outfit om je look net een beetje preppy te maken. Je draagt de loafers uiteraard zonder sok, dit voorkomt dat het te warm wordt voor je voeten.

Hoge sneakers

Ook de wat hogere en grovere sneakers komen om het hoekje kijken bij dit blog. Deze soort sneaker is weer helemaal hip! Het schoeisel heeft vaak een dikke zool en grote/grove uitstraling in combinatie met té gekke kleuren. Naast dat de sneakers niet meer weg te denken zijn uit de modewereld, zijn ze ook nog eens mega comfortabel. Door de vaak hoge en dikke zool, biedt de schoen met draagcomfort. Klaar om te gaan shoppen dus!

Bij Kellyjeans.nl hebben wij een ruim aanbod aan merken en schoenen. Wij zijn al helemaal verliefd zijn op deze modellen! Denk bijvoorbeeld aan Steve Madden en Nubikk!

Life is short, heels shouldn't be!

2023 haalt alles uit de kas met de trendy schoenentrends. Zo ook de hoge hakken. Of je nou een meeting, of een feestje op de planning hebt, dit schoeisel kan je outfit laten stralen! Denk bijvoorbeeld aan een soepel vallende jurk, die je vervolgens perfect kunt combineren met een cowboylaars met hak! Of combineer je favoriete chino en colbert met een wat zakelijkere hak met een aansluitende hals.

Ook is 2023 dol op de hoge laarzen. De laarzen zien we tegenwoordig overal opduiken en dat snappen wij maar al te goed. Er zijn talloze verschillende ontwerpen wat betreft de hoge laars. De laars maakt je benen namelijk optisch langer én ze houden je onderbenen warm en droog. Alleen maar pluspunten. Toch?

Kom je er zelf niet uit? Kom dan gerust langs in een van onze winkels in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard. Of neem contact met ons op via de chat, mail of telefonisch. Ons personeel staat binnen werkuren altijd voor je klaar voor persoonlijk advies.

Sandalen, sandalen en nog eens sandalen!

Je had het hoogstwaarschijnlijk niet gedacht, maar ook de sandalen worden behandeld in dit blog. In 2023 zal je het schoeisel in allemaal soorten tegenkomen. Zowel elegant als grof, van suede of nubuck, de sandaal is een echte must-have deze lente.

Tip van Kelly! Meer inspiratie opdoen over sandalen? Neem dan een kijkje op Pinterest. Op dit platform zijn veel diverse inspiratiefoto's te vinden over het stijlen van deze toffe trend.

Trendy lente schoenen online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar lente schoenen? Al onze lente schoenen zijn gemakkelijk online te bestellen op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Mocht je liever in een van onze winkels terecht willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor de openingstijden van de winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend vind je door hier te klikken.

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Geschreven door Inge, zij werkt al 3 jaar bij Kellyjeans en heeft ervaring in de fashionindustrie

Chat met ons