Blog

Terug naar overzicht
Jouw nieuwe winterjas shop je bij Kelly Jeans!

Jouw nieuwe winterjas shop je bij Kelly Jeans!

Jouw nieuwe winterjas vindt je bij Kelly Fashion!

Het duurt niet lang meer, of de koude wintermaanden staan weer voor de deur! Al de warme kleding kan weer uit de kast gehaald worden, inclusief de winterjas! Ben jij nog opzoek naar een winterjas? Dan praten we je in dit blog even bij. Bij Kelly Fashion verkopen wij namelijk merken als: Airforce, Helvetica, Krakatau, Parajumpers, PME, Cast Iron, Giacomo, NIKKIE, Fifthhouse en Alter ego!

Airforce

Wanneer we het over winterjassen hebben, is Airforce niet te missen. Airforce is sinds het jaar 1999 gespecialiseerd in hoogwaardige gewatteerde winterjassen die niet alleen heel warm en waterafstotend zijn, maar ook een hele comfortabele fit hebben. Dit maakt de Airforce ontzettend fijn om te dragen.

Helvetica

Helvetica staat bekend om zijn warme en comfortabele fit van winterjassen. Een voordeel van Helvetica is, dat de ontwerpers van het merk de ontwikkelingen van fashion erg in de gaten houden. Hierdoor is Helvetica maken ze erg hippe winterjassen van een concurrerende prijs!

Parajumpers

Parajumpers is inmiddels niet meer weg te denken in het winterseizoen! Door zijn stijlvolle en comfortabele winterjassen zijn Parajumpers aantrekkelijk voor mannen en vrouwen. De parajumpers jassen zijn geïnspireerd door de reddingswerkers in Alaska. Zo vind je dit ook terug in de jassen. Denk aan de haken die op de jas zitten om de kraag vast te zetten, of de grote cargo-zakken die gebruikt werken voor hun GPS materiaal en kompassen.

Nog veel meer!

Verder verkoopt Kelly Fashion nog veel meer merken winterjassen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken, of helpen wij u graag verder in een van onze winkels! Onze winkels zijn gevestigd in: Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend.

Bekijk onze winterjassen voor dames

Bekijk onze winterjassen voor heren

Chat met ons