Blog

Terug naar overzicht
Maak je garderobe weer lente-proof!

Maak je garderobe weer lente-proof!

Je garderobe weer lente-proof maken!

Nu de heerlijke decembermaand weer achter de rug is, kijken we al weer snel uit naar de lente! De dagen worden weer zonniger, langer en vrolijker. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Naast dat al het groen weer begint met bloeien, moet jouw garderobe ook weer lente-proof worden gemaakt. Maar hoe? Dat lees je in dit blog!

Je kledingkast opruimen

Voordat we beginnen met het leuke werk, zal je kast even een grondige opruimsessie nodig hebben. Kijk goed naar al je kledingstukken en ga per kledingstuk na of je het het afgelopen jaar hebt gedragen. Is dit niet het geval, vraag je zelf dan af of je van plan bent om het aankomende jaar het kledingstuk wél te dragen. Heb je het gevoel dat dit niet het geval is en heeft het kledingstuk weinig tot geen beschadigingen? Verkoop het kledingstuk dan, of doneer het aan een vriendin of kringloopwinkel. Er is altijd wel iemand die je blij kan maken met een kledingstuk! Toch?

Kleding sorteren op seizoen

Aangezien we de niet gedragen kleding al uit je kast hebben gefilterd, is het nu makkelijk om de kleding te sorteren op seizoen.

Als eerst is het verstandig om te kijken naar bepaalde kleding die in elke seizoen gedragen kan worden. Bijvoorbeeld je favoriete Poppy Blouse van Studio Anneloes of favoriete rok van Nikkie. Deze willen we dan natuurlijk niet opbergen, maar gewoon in je garderobe houden.

Daarnaast zijn er veel kledingstukken die enkel in één seizoen gedragen worden. Denk hier bijvoorbeeld aan je dikke wollen truien, coltruien en mutsen. Deze gaan we namelijk aankomend seizoen niet nodig hebben en kan je opbergen op zolder.

Naar mate je meer gaat filteren in je garderobe kan je veel beter inzien wat je allemaal voor kledingstukken hebt en mogelijk nieuwe combinaties samenstellen. Mocht je nog meer rust willen creëren, kan ik je altijd nog aanraden om de kleding per categorie en/ of kleur te sorteren. Dit zorgt voor meer overzicht in je kledingkast.

Kleding sorteren op kleur

Naast het sorteren op seizoen kan je ook je kleding op kleur sorteren. De ene kleur is namelijk meer geschikt in de winter en de andere in de warme seizoenen. Denk bij winterse kleuren bijvoorbeeld aan bruin, oranje en donkergroen. Zomerse kleuren zijn vaak wat vrolijker. Denk hier bijvoorbeeld aan lichte pastel kleuren, roze, wit en blauw.

De trends van dit seizoen

De nieuwe trends mogen natuurlijk niet ontbreken aan dit blog. De trends gaan momenteel van hot naar her. Niks is te gek en alles kan met elkaar worden gecombineerd. Van felle neon kleuren tot denim stoffen, alles is mogelijk.

Wat betreft schoenen bijten we ons nog veel vast in de ugly sneaker trend, klassieke schoenen en sneakers.

Daarnaast raden wij je altijd aan om je outfit persoonlijk te maken en te dragen waar je je zelf fijn in voelt. Dat is pas fashion!

Lente kleding online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar lente kleding? Al onze lente kleding is gemakkelijk online te bestellen op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons